Merhaba Arkadaşlar,

Bugün sizlere henüz yeni yeni popüler hale gelmeye başlayan bir altcoinden bahsedeceğim.

Öncelikle proje hakkında bilgi almak isteyenler aşağıdaki adreslerden Türkçe bilgilere ulaşabilirler.

https://hi.com/protocol
https://hi.com/services

Peki nedir Hi Dollar?

1 milyar üye hedefi ile yola çıkmış bir proje ve henüz 6 aydır aramızda. Şu an ortalama 2 milyon kullanıcı sayısına sahip ve bunu BTC, ETH ya da Doge ile kıyaslarsak oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor.

Hi Dollar ile nasıl kazanç sağlanır?

Hi Dollar projesine kayıt olduktan sonra her gün "Claim Reward" yaparak 1 Hi alıyorsunuz. Şu an 1 Hi Dollar ise 1.25$ seviyelerinde. Yani hergün claim yaparak yaklaşık 16 - 17 TL aralığoında bir kazanç sağlıyorsunuz.

Hi Dollar güncel fiyatını buradan takip edebilirsiniz.

Tabi bunun yanında referanslarınız üzerinden de Hi Dollar kazanma şansınız mümkün. Referans programında direkt yaptığınız referanslarınız için 0.5 Hi Dollar, referanslarınızın referanslarından ise 0.25 Hi Dollar kazanıyorsunuz. Günlük daha fazla kazanç sağlamanız için yapmanız gereken referans ağınızı genişletmek kadar kolay.

Hi Dollar Token'lar hemen çekilebiliyor mu?

Bu konuda projeyi yapan ekip farklı bir strateji geliştirmiş. Kazanılan Hi Dollar tokenlar en az 1 yıl hesaplarda kilitli kalıyor. Örneğin 06 Aralık 2021 tarihinde claim yaparak ve referanslarınızdan kazandığınız 3 Hi Dollar olsun. Bu 3 Hi Dollar tokenı 06 Aralık 2022 tarihinde çekebiliyorsunuz. Yani günlük kazandığınız tüm tokenlar 1 yıl kilitli kalıyor ve tam 1 yıl sonra kilit açılarak çekime sunuluyor.

Hi Dollar Projesine nasıl kayıt olabilirsiniz?

Hi Dollar projesine hem telegram hem de whatsapp üzerinden kaydolmanız mümkün. Referans ağı önemli olduğu için kayıt kısmını kendi referans linkimle anlatacağım. E proje hakkında emek sarf edip araştırıp bilgi vermeye çalıştım. Siz de emeğe saygı duyarsınız diye düşünüyorum. :)

Hi Dollar (Whatsapp)kayıt olma adımları;

1- https://hi.com/hllkrky öncelikle bu linke tıklayın.
2- Daha sonra açılan sayfanın en alt kısmında whatsapp ya da telegram ikonlarını göreceksiniz. Bunlardan birini seçin. (Bu bölümde whatsapp ı seçiyoruz.) https://ibb.co/18StkTD
3- Eğer whatsapp seçerseniz standart olarak gelen mesajı doğrudan gönderin. Bunun ardından hi bot sizinle konuşmayaca başlayacak.
4- Sonrasında ise kayıt olmak istediğiniz dili seçmeniz gereiyor. İstediğiniz dili seçmek için dillerin yanında yer alan numaralardan hernagi birini yazarak gönder tuşuna basmanız yeterli.
5- Daha sonra ise size hangi nickname ile kayıt olmak istediğinizi soracak buraya diğer üyelerden farklı yani daha önce kayıt olunmamış bir kullanıcı adı yazmanız gerekiyor.
6- Son olarak ödülünüzü almak içinse ilk olarak whatsapp a hi yazıyorsunuz ve karşınıza çıkan menüden 1!i yani "Claim Daily Reward" ı seçiyorsunuz ve size sorulan soruya rastgele bir cevap vermeniz yeterli.
7- Bakiye kontrolü için de whatsapp a hi yazabilir ve açılan menüden 4 yazarak gönderebilirsiniz. Diğer bilgiler içinse yine whatsapp a hi yazmalı ve ardından seçeneklerin yanındaki rakamları yazarak göndermelisiniz.

Hi Dollar (Telegram)kayıt olma adımları;

1- https://hi.com/hllkrky öncelikle bu linke tıklayın.
2- Daha sonra açılan sayfanın en alt kısmında whatsapp ya da telegram ikonlarını göreceksiniz. Bunlardan birini seçin. (Bu bölümde telegram ı seçiyoruz.) https://ibb.co/18StkTD
3- Telegram ı seçtikten sonra link sizi direkt olarak hi bot a yönlendiriyor. Telegram üzerinden kayıt olmak hızlı ve kolay. Sadece botun size söyledikleriniz yapmanız yeterli.
4- Dili seçin.
5- Telefon numaranızı paylaşın.
6- Kullanıcı adınıza karar verin.
7. Ve son olarak "Claim Reward" butonu ile günlük Hi Dollar tokenlarınızı almaya başlayın.

Hi Dollar projesi genel olarak bu şekilde. Tabi kayıt olduktan

https://web.hi.com

bu adresten KYC yapmayı unutmayın. En kısa zamanda KYC doğrulamasını yapın.

Hi Dollar sizden kesinlikle herhangi bir ücret talep etmiyor. Günde sadece 1 defa claim yaparak 1 dolardan fazla kazanç sağlıyorsunuz.

Bu proje ne kadar gelecek vaat ediyor derseniz. Şu an PancakeSwap'ta işlem gördüğünü söylemekte fayda var. Şu an Binance Smart Chain ağı üzerinden BUSD ile Hi Dollar alabilir ve staking de yapabilirsiniz. Ancak herhangi bir şekilde para yatırmadan günlük 1 hi dollar tokenı da yukarıda anlattığım şekilde almanız mümkün. Üstelik ne kadar referans o kadar kazanç demek. Ayrıca kaybedeceğiniz hiçbir şey de yok.

Referans linkimi tekrar hatırlatmak isterim :)
https://hi.com/hllkrky