Huobi borsasına kaydolduktan sonra ilk olarak KYC doğrulaması yapmanız gerekiyor. Ardından 250 Dolar'lık bir spot işlemi gerçekleştireceksiniz. Bunun için başka bir borsadan coin gönderin. 250 Dolar yatırmanıza gerek yok. İster 50 Dolar yatırıp 5 kez al sat yapın, isterseniz de 25 Dolar yatırım al sat yapın. Aynı şekilde 10 Dolar yatırıp da 25 kez al sat da yapabilirsiniz. Yatırabileceğiniz miktar size kalmış. Bunu yapmanız durumunda 10 Dolar değerin BTC kazanacaksınız. Ancak referans linkiyle üye olmazsanız 10 Dolar BTC ödülü alamayacağınızı unutmayın.
Ayrıca Hoşlgeldin Bonus Ödülleri ile işlemlerde kullanabileceğiniz 300 Dolar + 20.000 SHIB (Çekilebilir) ödül de kazanabilirsiniz. Bunun için de sayfadaki gerekli talimatları yerine Getirin.
"15 Aralık - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Huobi’ye yeni kayıt olan ve toplam 250 USDT değerinde alım-satım işlemi gerçekleştiren kullanıcılar 10$ değerinde Bitcoin kazanıyor! Yeni kullanıcıları davet eden arkadaşları ise hem Yeni Yıl Davet Kampanyası’ndaki ödüllerden hem de Arkadaşlarını Davet Et kampanyasındaki referans avantajlarından faydalanıyor!
Belirtilen tarihler arasında kayıt olup, kimlik doğrulama sürecini tamamladıktan sonra 31 Aralık 23.59’a kadar 250 dolar değerinde spot işlem gerçekleştiren ilk 2000 kullanıcımız, 10$ değerinde Bitcoin kazanacak.

Kaydolmak İçin: TIKLAYIN

Yeni kullanıcılar İçin Bitcoin Kampanyası Kuralları:



1. Kampanyaya katılabilmek için kullanıcıların kampanya tarihleri içinde (15-31 Aralık) Huobi hesabı oluşturmaları ve kayıt olurken ülke olarak Türkiye’yi seçmeleri gerekmektedir.

2. Kullanıcıların 10$ değerinde Bitcoin ödüllerini alabilmesi için kampanya tarihleri içerisinde üye olduktan sonra kimlik doğrulama adımını tamamları ve Huobi Spot platformunda toplamda 250 USDT veya üzerinde alım-satım işlemi gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Alım satım işlemi parça parça veya tek seferde yapılabilir.

3. Kimlik doğrulama adımını ve ilgili işlemleri belirtilen süre içinde tamamlamayan kullanıcılar kampanyadan yararlanamaz.

4. Kampanya ilk 2000 kişi ile sınırlıdır

5. Ödüller Bitcoin olarak kampanya bitiminden sonra 14 iş günü içerisinde kullanıcıların borsa hesaplarına yatırılacaktır.

6. USDT/HUSD, PAX/HUSD, USDC/HUSD, TUSD/HUSD ve DAI/HUSD işlem çiftleri bu kampanyaya dahil değildir.

7. Huobi Global, kampanya kurallarını ihlal eden veya etik olmayan davranışta bulunan kullanıcıların kampanyaya katılım hakkını sonlandırabilir.

8. Huobi Global kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Sayfada yazan detaylar bu şekilde.

Ref'li Link: TIKLAYIN

NOT: Kayıt olduktan sonra yapamayan arkadaşlar olursa mesaj atabilir. Yardımcı olmaya çalışırım.