[SIZE=5]Merhaba arkadaşlar, bugün "İnci Token" dan bahsetmek istiyorum. NFT alanında Türkiye büyük işler yapmayı amaçlayan bir proje ve globale açıldıklarında özellikle Amerika ve İsviçre ofisleri büyük işlere imza atacaklarını düşünüyorum. Kurucuları Türkiye'de sözlük ve caps kültürünü oluşturan en önemli isimlerden olan Serkan İnce ve İsmail Alpen. Aynı zamanada bu iki isim yıllar önce Türkiye de alanında ilk kitaplarından biri olan "Bitcoin Devrimi" isimli kitabı yazan kişiler.[/SIZE]
Linki: https://www.kitapyurdu.com/kitap/bitcoin-devrimi/452238.html

İNCİ TOKEN, BİTCİ Borsasında ön satış ve sonrasında listeleniyor.



[SIZE=4]Öncelikle şunu belirtelim İnci Token arkasında İnci Caps, İnci Sözlük, Uludağ Sözlük gibi büyük bir kitle ile birlikle yola çıkıyor. Grubun yan hesapları ile sadece twitter da ulaştığı kişi yaklaşık 5 Milyon. Buna Facebook ve İnstagram hesaplarını da katınca 8-9 Milyonluk bir kitleye hitap ediyorlar. Bu reklam ve tanıtım için çok büyük avantaj olacak.[/SIZE]

[SIZE=4]Ve grubun bünyesinde İnci Token'i ekonomik ve işbirliği olarak destekleyecek markalar:[/SIZE]



Hedefleri sadece Türkiye ile sınırlı kalmayıp Global bir marka olmak ve Global çapta işler yapmak. Buna istinaden İstanbul ve Bursa'nın dışında Amerika da Teksas'da da ofisleri bulunuyor. 2023 de İsviçre'de de ofisleri açılacak.

Peki İnci Token'i ön satıştan nasıl alabiliriz hemde cebimizden hiç para çıkmadan hediye 100 TL ile:

Bitci Borsasının sınırlı kontenjan ile yeni üyelere özel yaptığı hediye 100 TL kampanyası var. Vereceğim linkten üye olup kimlik doğrulama işlemini yaptıktan sonra hediye 100 TL'nizi alıp cebinizden hiç para çıkmadan İnci Token'in ön satışına katılabilirsiniz. Ön satış sorası x2-3 yapıp değerini en az 2'ye 3'e katlamasını bekliyorum.

Bitci Borsasına referans linkimden üye olan arkadaşlar ön satış veya inci token veya bunların dışında herhangi bir soruları için PM atabilir bana ulaşabilirler.
Linkimiz: borsa.bitci.com/register?ref=6e44b704-0554-448f-9f09-e4d1b80d3b56


refsiz link: bitci.com