-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Telefonla zor ulasirsiniz, sirada 15 kisi var diyordu. Destekten yazinca cevap yaziyorlar. Site ile ilgili sorunuda sormustum, haklisiniz üzerinde calisiyoz dediler. 5 cesit coin var, ripple'de ay sonuna kadar ilave edecegiz dediler.. Son zamanlarda epey üye olan oldu sanirim. Son 2 gün epey sorun cikarmisti. Bugun gayet güzel. Dahada düzeleceklerini düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAZILIM / MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuana kadar para çekme gönderme coin alma satmada herhangi bi sıkıntı yaşamadım sadece 2 gündür sistem ağırdı mail attım sistemlerini yenilediklerini söyleiler ve maile çok hızlı yanıt verdiler hiç bir sıkıntı yok şuan
oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar benim derdim burada bu işi yapanları karalamak değil.Yazdıklarınızı anlıyorum fakat bana mail ile bir geri dönüş olmadı.Siz kendinize göre haklısınız bende doğal olarak kendime göre haklıyım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Özellikle son 1 haftadir. Coinler cok ilgi aldi. Benim gibi ve benim iş arkadaslarim gibi giden 1-2k para olur dusuncesi ile musterileri epey cogaldi. Cözüm alacaklardir, adamlara biraz süre vermek lazım. Aynı durum devam ederse hep birlikte hareket ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben şahsen koineks kullanıyorum ve bir problem yaşamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Dün ufak bir dalgalanma oldu Paribu'da 68 binlerdeyken bir iki saat içerisinde 72 binlere çıktı. İşlem yapayım dedim, site sürekli hata vermeye başladı, önbellekten vermeye başladı yayını hiç bir işlem yapılmadı.
100 TL yatırıp bitcoin almıştım, zor bela bitcoinleri satıp paramı hesaba çektim geri.
Şimdi işin diğer yönünden bahsetmek istiyorum. Eğer böyle bir hizmet veriyorsa bir kurum kuruluş her neyse artık altyapıyı buna göre hazırlamak zorunda bu konuda bir mecburiyeti olması gerek. Yasal olarak bunun ucu nereye gidiyor bilmiyorum ama şahsen zorunluluk olması şart bence.
En az anlık 400-500 bin kişiyi kaldıracak işlem yapabilecek düzeyde olması gerektiği kanaatindeyim tabi bu durum sitenin üye / ziyaretçi trafiği göz önünde bulundurularak limit arttırılabilir.
Buda yatırım gerektiren maliyet gerektiren bir durum ve eğer bu yatırımı yapamıyorlarsa bu işe girmesinler.
Türk coin piyasasından tekrar coin almayı şahsen düşünmüyorum.
// Acta est fabula
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
iyide bu sitelerin ne gibi kaybi oluyorki ? Biz para kazaninca onlarin ne kaybi oluyorki. Bence her işlemden komisyonlarini aliyorlardir. Yoksa bu işlemlerle bu siteler birsey kazanamazki, dahada zarara girerler.