1 Mart ' ta Faaliyete geçen NeXpara satış işlemlerini durdurdu ve kullanıcılarına yatırımlarını iade ediyor.

Hatırlarsanız "Yeni Yerli Kripto Para NeXpara " yazımızda sizlere yerli kripto para NeXpara ' yı duyurmuştuk.Bugün maalesef işlemlerini durdurduğunu ve faaliyetine son verdiğini sizlere duyuruyoruz.NeXpara yetkililerinin açıklamasına göre faaliyetlerini durdurmalarının en büyük sebebi kripto paraların Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun faaliyet gösteremeyeceği.

Şirket yaptığı açıklamada "Bilindiği üzere, yeni nesil kripto paraNeXpara ’yı 1 Mart 2018 tarihi itibarı ile satışa sunmuş bulunuyoruz. Satış sürecimizin ardından bu güne kadar geçen sürede, bir yandan kripto para piyasası hacminin yeterli seviyeye ulaşmaması, diğer yandan da her ne kadar mevzuatta kripto para satışına engel bir düzenleme bulunmasa da, bazı projelerimizin gerçekleştirmesinde mevcut yasalardan kaynaklanan birtakım zorluklarla karşılaşabileceğimiz ortaya çıktı. Bu nedenle üzülerek yol haritamızda yer alan hedeflerimizi gerçekleştirmenin mümkün olamayacağını görmüş bulunuyoruz." dedi.


NeXpara İadeye Hazır !

Şirket yaptığı açıklamanın devamında tüm yatırımları iadeye hazır olduklarını belirterek kullanıcıların iade talep etmesi durumunda Havale/EFT yoluyla geri iade yapabileceklerini aktardı.

Kaynak : http://yatirimlar.net/nexpara-satis-islemlerini-durdurdu/