Particl coin günümüzde oldukça çok kullanılan çevrimiçi Bitcoin zincirine yer almakta olan bir uygulama olup P2 pazarı olmaktadır. Bunun yanı sıra bitcoin tarafından oldukça yaygınlaşmış olan bu durum içerisinde gizli ağlardan birisi olarak kullanılmaktadır.
Partcl miktarı katılımcılar tarafından oldukça kullanılmakta olan bir sistemdir. Partcl coin piyasada bulunmakta olan menfaat bir içinde oldukça gelir elde etmektedir. Bitcoin bildiğin gibi Günümüzde en çok kullanılmakta olan sana para birimleri arasında yer almaktadır para birimleri arasında yer alan işlemler yalnızca katılımcılar tarafından görülmekte olup particl, diğer para birimlerine göre fazla bir şekilde kullanılması sahip olmaktadır.
Partcl günümüzde kişisel alışveriş ile kullanılmakta olan bir pazar olarak tamir edilmektedir Bunun yanı sıra bu temel işlevlerden birisi de oldukça Yüksek korumalı olan şifreli bir sohbet birimidir.



Yani özetleyecek olursak bu oldukça kolay kullanılabilmekte olan aynı zamanda da iki kişi arasında bulunmakta olan bir pazar çeşididir. Partcl coin platformu onda blok zinciri bulunmaktadır, bunun yanı sıra platforma özel olarak da tokken zinciri vardır Toker zinciri Particl coin demektir. Park kısaltması ile de günümüzde oldukça çok kullanılmaktadır günümüzde bulunan birçok platform üzerinde bu çevrimiçi mağazaya kullanılarak ürünlerin satışı olduğu çok kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu coin sistemi sayesinde ürünler çok kolay bir şekilde satın alınabilmektedir. Bundan dolayı da müşteri ile satıcı arasında oldukça yüksek bir tasarruf imkânı doğmaktadır, kısacası yapmış olduğunuz tüm para birikiminle oldukça kazançlar elde edilmektedir. Park sisteminde yapılan yatırım sayesinde faiz garantisi eden hisse ve ispatı kavramının oldukça karşımıza gelmektedir. Burada Algoritma adı verilen bir sistem kullanılmaktadır. Bu sistemde kullanılmakta olan faiz cüzdanın kullanıma açılması gerekmektedir. Bu da kullanıcının onayı ile gerçekleşebilir.

Particl Coin Özellikleri
Bu sistemde genel olarak bir bitcoin özellikleri karşımıza çıkarmaktadır. Güvenilir işlemler sağlamakta kullanılmakta olan uygulama transfer edilen tutarı da blog zincirine değil tam tersi olarak katılımcılara sunmaktadır.
Günümüzde uygulanan yöntem de bulunmakta olan bu pazar sayesinde bunun yanı sıra yatırımcılar pasif biri gelir elde etme olan aldığı sahiptir. Günümüzde kullanılmakta olan kullanıcıların aktif satış pazarı olması da oldukça yüksek bir gelir elde etmelerini sağlamaktadır. Yani kısacası fazla işlemci gücünü bulunduran bir sistemdir ve partcl coin artan talep ile birlikte ödül miktarını oldukça artış görülmüştür mesela enflasyon oranında oldukça artışı bulunarak belirli olarak değişmektedir.

Hangi Yapı Parçaları Bulunmaktadır
Platformun en önemli yapısı şüphesiz particl coin pazarı olmaktadır burada bulunmakta olan tüm kullanıcılar alım satım işlemlerinin çok kolay bir şekilde yaparak güvenilir bir pazar yapabilmektedirler. Üstelik bunlar çevrimiçi alışveriş yapan insanlar tarafından oldukça yüksek bir talebe sahip olmaktadır örnek verecek olursak bu pazar sistemi ile eBay ya da Amazon tarzı sistemler şeklinde çalışmaktadır. Bunun yanı sıra geliştirmecilere göre hemen hemen bir süpermarketler ile eş değerde olan bu pazar oldukça kolay bir şekilde kullanılabilmektedir.

Coin sistemine göre diğer önemli parçamız verilen oylama sistemidir bu oylama sistemine göre yatırımcılar değerlendirilerek oylama yapılır. Böylece bu pazar sistemi geliştirilmeye yönetilir. Bunun yanı sıra Kobani adı verilen fonksiyonu ile iki bileşen bulunmaktadır. Bunların ilk bileşeni Yasal olmayan faaliyetlerden korunmak için kullanılmakta olan sistemde diğeri ise en önemli sağlayan gizlilik sistemi olmaktadır.
Ekip bu sistemin ekibi sürekli olarak değiştirilebilmektedir. Ekipte bulunmakta olan kilit o kısmı oldukça büyük olup 18 üyeden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra yanında danışmanları da yer verilmektedir genelde bu pazar sisteminde geliştirme yöneticisi Ryno adı verilen biridir. Bunun yanı sıra grafiklerini arıyor ve geliştirilmesinde de oldukça kullanılan kişi ise Gerlof vandır. Bunun yanı sıra güncel moda haberlerini takip etmekte olan geliştiren kişi ise Shazzy adı verilen kişi olmaktadır. İletişim alanında kullanılmakta olan proje yöneticisi sürekli olarak aktif olarak çalışır bunun yanı sıra tüm Finans işlerinde de Nicky adı verilen biri çalışmaktadır.
Kısacası bu firma sürekli gelişmekte olan bunun yanı sıra sürekli sorumluluk sahibi olan 8 kişiyi daha ekibi arasında yer almaktadır.

Piyasa Sermayesi
Park adı verilen kısaltma ile ilk resmi alım satım işlemleri 2017 yılına gerçekleştirmiştir. Bu oluşturulmuş olan para biriminin emisyon fiyatı genel olarak 6.80 iken şu anda 51.99 milyon Amerikan doları değerinde oluşmuş durumdadır. Yani kısacası şu andan günümüze kadar oldukça gelişmiş durumda yer almaktadır. Pazar konusunda part oldukça yükselmiş olup 122000000 Amerikan doları değerinde direnç göstermeme imkânına sahip olmuştur. Bunun yanı sıra tokenli yeniden bir artış grafiği içerisinde yerini almıştır. Yatırımcılarımız genel olarak 2018'in başında 8.8 olan köken miktarını oldukça iyi bir şekilde araştırmıştır. Bunun yan ısıra kökenler alım satım hacminin kaydedildiği yerlerdir. Bitcoin piyasası dada sağlam bir yere sahip olan bu sistem alım satımının %90 8'in oluşturmaktadır.İyi forumlar.
Kaynak; BTCFRM