Mesajlaşma platformu Signal, kullanıcıları için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Şirket, kullanıcılarının birbirlerine kripto para transferi yapabileceği bir özellik hazırlıyor.

Geçtiğimiz aylarda WhatsApp, kullanıcı verilerinin Facebook ile paylaşılmasını zorunlu tutan bir bildirimi kullanıcılara yollamıştı. WhatsApp'ın bu adımı sonrasında kullanıcı sayısını oldukça arttıran Signal, her geçen gün platforma yeni özellik eklemeye devam ediyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, kullanıcıların birbirlerine kripto para gönderebilecekleri yeni bir ödeme yöntemi üzerinde çalışıldığı belirtildi. Özelliğin beta test aşamasında olmasından dolayı ne zaman kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor.

Signal tarafından geliştirilen özellik, MobileCoin cüzdan üzerinden yapılacak ödemelerle istenilen kişiye direkt kripto para transferi yapabilme imkanı sunacak.

Bilgi Gizliliği


MobileCoin platformu, kendi kripto parası olan MOB kullanıyor. Şirket, ödeme yapan Signal kullanıcılarının ödeme bilgilerine erişemeyeceklerini belirtiyor.

Kullanıcı odaklı politikalarla yoğun ilgi gören Signal, yılın ilk çeyreğinde hem aktif kullanıcı sayısında hemde indirmelerde en hızlı büyüyen uygulama olmuştu.

Kaynak: Teknoloji Haberleri