Sorun: Metamask Cüzdan için Yardım Bekliyorum (NFT) |
4 Mesajlar | 763 Okunma |
Sorun günceldir
Merhaba anahtar kelimeler ile ilgili bir sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz, varsayılan olarak geri yüklediğinizde, ethereum ağınız olur. Farklı bir ağda (örneğin BSC için) orijinal hesabınız varsa, önce BSC'yi eklemeniz ve ardından diğer hesabınızı eklemeniz gerekir. Örnek olarak, başlangıçta ikinci hesabınız BSC ise, 2. hesap değiştirme ağını BSC'ye eklemeden önce hesap ekle'yi tıklamanız gereklidir.. MetaMask desteği ile iletişime geçmeniz size daha fazla fayda sağlayabilir..
vizyonbilisim adlı üyeden alıntı
Merhaba anahtar kelimeler ile ilgili bir sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz, varsayılan olarak geri yüklediğinizde, ethereum ağınız olur. Farklı bir ağda (örneğin BSC için) orijinal hesabınız varsa, önce BSC'yi eklemeniz ve ardından diğer hesabınızı eklemeniz gerekir. Örnek olarak, başlangıçta ikinci hesabınız BSC ise, 2. hesap değiştirme ağını BSC'ye eklemeden önce hesap ekle'yi tıklamanız gereklidir.. MetaMask desteği ile iletişime geçmeniz size daha fazla fayda sağlayabilir..
Teşekkürler cevap için. Ben Fortmatic cüzdan kullanıyordum. NFT daha yeniyken daha avantajlı görünüyordu ve aceleye gelmişti biraz. Fortmatic cüzdanı kalıcı olarak dışarı aktarıp, Metamask'e taşımıştım. Bu yüzden önceki Fortmatic cüzdana artık erişimim yok ve dışarı aktaramıyorum. Metamask'e kalıcı ve var olan hesabımla birleşik olarak aktarıldığını düşündüğüm için, Metamask yedek almadım. Aniden bilgisayarı formatladıktan sonra bunlar oldu.
Asıl ağım etherium'du bunun dışında opensea'ye polygon ile ücretsiz yükleme yapıyordum. ( aynı cüzdan numarası ile).
Sadece bir anahtar kelime grubum var sanırsam diğer hesap (kaybettiğim hesabım) içinde anahtar kelime almam gerekiyordu.