lostyazilim
tr.link

Sorun: Metamask Cüzdan için Yardım Bekliyorum (NFT)

4 Mesajlar 763 Okunma
lstbozum
tr.link

salu salu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2021
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Müzik Yapım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 3, (%100)
NFT cüzdanımı metamask'e taşıdıktan sonra sorun yaşadım.
Geçen hafta başka bir cüzdandan; Metamask cüzdana geçiş yaptım.
Metamask "içeri aktar" diyerek hesabı yükledim ve toplam 2 hesap oldu.
Biri açılışta gelen metamask hesabı diğeri içeri aktardığım (asıl ) hesaptı. Buraya kadar sorun yok.
Bilgisayar format atınca metamask silindi, şifre girerek hesaba giriş yaptım ama ikinci hesap (asıl hesap) yoktu. Bu yüzden hesaba erişemiyorum ve opensea, rarible vs. giremiyorum.
[Bu konuda sizde dikkatli olun Metamask'a sonradan eklenen hesaplar kalıcı değil ve yedek alırsanız tek tek hepsini dışarı aktarmanız (export etmeniz) gerekiyor. Aklınızda bulunsun ]

Sözün özü, sonradan Metamask'e aktardığım asıl hesabım şu an Metamask cüzdanda görünmüyor. Şimdi opensea ve rarible'a giriş yapamıyorum
Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? Ya da çözebilen oldu mu? Birçok NFT yüklüydü ve emek harcamıştım. Bu hesabımı nasıl geri alabilirim?

wmaraci
reklam

• Üyelik 27.03.2021
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Müzik Yapım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 3, (%100)

Sorun günceldir

vizyonbilisim vizyonbilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek bilişim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** U**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 20 / 20
  • Ticaret 2, (%100)

Merhaba anahtar kelimeler ile ilgili bir sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz, varsayılan olarak geri yüklediğinizde, ethereum ağınız olur. Farklı bir ağda (örneğin BSC için) orijinal hesabınız varsa, önce BSC'yi eklemeniz ve ardından diğer hesabınızı eklemeniz gerekir. Örnek olarak, başlangıçta ikinci hesabınız BSC ise, 2. hesap değiştirme ağını BSC'ye eklemeden önce hesap ekle'yi tıklamanız gereklidir.. MetaMask desteği ile iletişime geçmeniz size daha fazla fayda sağlayabilir..

salu

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.03.2021
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Müzik Yapım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 3, (%100)

vizyonbilisim adlı üyeden alıntı

Merhaba anahtar kelimeler ile ilgili bir sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz, varsayılan olarak geri yüklediğinizde, ethereum ağınız olur. Farklı bir ağda (örneğin BSC için) orijinal hesabınız varsa, önce BSC'yi eklemeniz ve ardından diğer hesabınızı eklemeniz gerekir. Örnek olarak, başlangıçta ikinci hesabınız BSC ise, 2. hesap değiştirme ağını BSC'ye eklemeden önce hesap ekle'yi tıklamanız gereklidir.. MetaMask desteği ile iletişime geçmeniz size daha fazla fayda sağlayabilir..

Teşekkürler cevap için. Ben Fortmatic cüzdan kullanıyordum. NFT daha yeniyken daha avantajlı görünüyordu ve aceleye gelmişti biraz. Fortmatic cüzdanı kalıcı olarak dışarı aktarıp, Metamask'e taşımıştım. Bu yüzden önceki Fortmatic cüzdana artık erişimim yok ve dışarı aktaramıyorum. Metamask'e kalıcı ve var olan hesabımla birleşik olarak aktarıldığını düşündüğüm için, Metamask yedek almadım. Aniden bilgisayarı formatladıktan sonra bunlar oldu.

Asıl ağım etherium'du bunun dışında opensea'ye polygon ile ücretsiz yükleme yapıyordum. ( aynı cüzdan numarası ile).

Sadece bir anahtar kelime grubum var sanırsam diğer hesap (kaybettiğim hesabım) içinde anahtar kelime almam gerekiyordu. 

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al