Merhaba arkadaşlar iyi geceler.
Dün Byteball ekibi Steemit kullanıcıları için bir airdrop duyurdu. Ben sistemi kullandım ve byte'larımı aldım. :) Eğer sizde steemit hesabına sahipseniz anında 20-160 dolar kazanabilirsiniz. Dipnot geçeyim steem dolar değil, gerçek dolar. Reputation (Itibar) puanınıza göre ödül şekilleniyor.
30-40 $10
40-50 $20
50-60 $40
60-70 $80
70+ $160
İlk işletim sisteminize uygun olan wallet'ı indirin.
İlk aşamada iki seçenek çıkacak. O kısımda sadece "keep data relevant to you" seçeneğini seçin, aksi taktirde wallet'ın ilk açılışı çok uzun sürecek ve işleminiz uzayacaktır.
Bu aşamada wallet hazır ise , "receive" butonuna tıklayın, orada adresiniz mevcut.
O adresi bana pm olarak yazın, airdrop'u kullanmanız için gereken 60,000 byte'ı size transfer edeceğim.
Transferi aldıktan sonra wallet üzerinden "chat" butonuna tıklayın, ve "Steem attestation bot"u bulun. Bota byteball adresinizi yapıştırın. Size bir SteemConnect bağlantısı verecek. Oradan yetki verdiğinizde sistem sizin gerçekten hangi STEEM kullanıcısı olduğunuzu doğrulayacak ve işlem tamam. Birkaç dakika içinde coinler hesabınıza yansıyacaktır.
Steemiti bilenler varsa ne kadar kazançlı bir platform olduğunu da biliyorsunuzdur. Bazı coinler airdroplarını bile buradan yapmaya başladı gördüğünüz üzere.
Ayrıca ben steemit üzerinde tanınan ve yabancı projelerde üst yöneticilik ve moderatörlük yapan biriyim, steemitle alakalı tüm sorularınızı seve seve cevaplayabilirim. Pm kutum açık, transfer için yazabilirsiniz.