Dijital Para Borsası

WCX

Eski apple, ibm ve deutsche bank calisanlarindan olusan bir ekibe sahip.

Yüksek maliyetli borsalara katlanmayı bırakın.
WCX 10 kat düşük komisyonla profesyonel bir deneyim sunar.

ICO başlangıç tarihi 1 Ekim, 2017

237 160 kişi WCX için kayıt oldu.

Kayıt linki

https://wcex.co/?ref=3rQErp7I

Referanssız

wcex.co

WCX Token nedir?
ICO'da 10 WCX = 1 USD
WCX token sahibi olduğunuz için, WCX'in gelirinin bir kısmında hakkınız bulunmakta.
WCX gelirinin 20%'si token sahipleri arasında, toplam token'a oranla otomatik olarak dağıtılmaktadır.
WCX birçok dijital para biriminin takasından ücret almaktadır. Bu da WCX token sahibi olmayı çeşitli dijital para birimlerinden sürekli elde edilen bir gelir anlamına getirmekte.
Sahip olduğunuz WCX miktarına dayalı olarak tahmini aylık ödemenizi hesaplayın.
TUTULAN WCX TOKENLERI.

100000
WCX GÜNLÜK ORTALAMA HACIM (ABD DOLARI EŞDEĞERI)

AYLIK ÖDEME (ABD DOLARI EŞDEĞERI)
$600
Neden WCX?
Uzun vadeli stratejimiz basittir. Önceliiğimiz Müşterilerimizdir.
Düşük ücret. Bazı değişimler %1'e kadar pay almaktadır. WCX 10 kata kadar daha ucuzdur, ve market üreticilerine ödeme yapılmakta. Bu da daha fazla para cebinizde kalacak demek.
Güvenli. Müşteri fonlarının% 98'i her zaman soğuk depoda tutulur. Sunucu altyapısı ayrılmış ve en yeni güvenlik yazılımı ile korunmaktadır.
Ölçek Oluşturuldu. Ticaret motorumuz, Wall Street çalışanları tarafından inşa edildi ve alan üç yıl denendi ve saniyede bir kez aralıksız bir milyon işlem geçti.
Radically En İyi Kullanıcı Deneyimi. Birleştirilmiş ve güçlü bir ticaret gösterge tablosu, WCX'in masaüstü ve mobil ortamlarda hızlı, akıcı ve sezgisel olduğunu hissettirir.
Mükemmel Müşteri Desteği. Esnek müşteri destek ekibimiz her zaman tarafınızdan gelebilecek soruları cevaplamak için hazır, en yoğun oldukları zamanlarda bile.
Küresel & Anonim. Dünyanın herhangi bir yerinden ticaret yapın - kimlik kontrolüne gerek yok. WCX tamamen dijital birimle alışmakta ve bankalarla bir bağlantısı bulunmamakta.
Gelişmiş Sipariş Tipleri. Market oluşturma, limitleme, durdurma, izsüren durdurma, ve bloklama işlemleri kolaylıkla iletilmekte ve olması gerektiği gibi çalışmakta - eşsiz hızlarla çalışması da artısı.
Yüksek Performanslı API. Kendi programlarınızla WCX ticareti yapmak için REST, WebSocket, veya yüksek sıklıktaki işlemler için FIX kullanın.
Takımımız eski Apple, Deutsche Bank ve IBM çalışanlarından oluşmakta olup onlarca yıllık güvenli, dağıtılmış ve bütünlüklü hacimsel sistemler kurma deneyimine sahiptirler.

Arkadaşlarınızı davet edin & WCX Tokenleri kazanın ?
Bir arkadaşınız size özel bağlantınızı kullanarak kaydolduğunda, satın aldığı WCXT ürününün 50 WCXT + 5% kadarını siz alırsınız. Ayrıca WCXT satın aldıklarında fazladan 15% bonus kazanırlar.

Yol Haritası
Beta Sürüm. 9.1.17
ICO. 10.1.17
Açılış. 10.10.17
Mobil Uygulamalar. Ocak 2018
Marj Ticareti. Mart 2018
Düz Entegrasyon. 2018 2. Çeyrek
Ortak Cüzdan. 2018 3. Çeyrek