Merhaba, az önce bir arkadaşımın konumda yazdığını hayata geçirmek istedim. Aslında bu gerçeği farketmiştim ama vakit ayırmamıştım. Şimdi sistem şöyle işleyecek;
-20 kişi belirli olarak günlük belli anahtar kelimeler ile birbirlerinin sitelerini google üzerinden anahtar kelimeyi aratarak girecek ve bi kaç sayfa gezip bir anahtar kelime ile alakalı sayfada sekmeyi açık bırakacak. her gün herkes farklı (20 kişi içinden) bu işlemi gerçekleştirecek.
Eğer katılmak isterseniz konu altına skype bırakmanız yeterli gerekli direktifleri oradan paylaşacağım. oradan organize olmamız daha kolay olur.
kötü niyetli kişilerin önüne geçmek için ilk önce 4'er grup olarak 5'e ayrılacağız ve her 5 kişi kendi arasında iletişim kurup kademeli olarak 4'e ayrılan 5 kişi ile değişecek. bu şekilde alexa gruplarındaki gibi kurnazlar araya kaynamayacak:)
5'er kişiden oluşan gruplarda sırayla kişinin istediği anahtar kelime aratılıp bulunacak ve o sayfada en az yarım saat kalınacak. ki sıralaması yükselsin.
1. Grup (skype : ilhanturkk@hotmail.com)
-Carpediem
-Arge38
-pdrbolumu
-hamza1213
-w4nted
2. Grup (skype: hamzazahid1214 ) - gruptakiler arkadaşı ekleyebilir direktifleri verdim son kişi gelince başlayabilirsiniz.
-zekoliko
-telatabi
-Sirvaliente
-furkannd
-