bilginu
Seo, php, html, marketing professional
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Şimdi ben buralardan konu veya blog acıyorumda pr-8 linkimmi olucak? Senin actıgın sayfanın prsi 0 dır. Emek vermişsin paylaşmışsın ama bırakın artık bu boş işleri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bilginu adlı üyeden alıntı
Şimdi ben buralardan konu veya blog acıyorumda pr-8 linkimmi olucak? Senin actıgın sayfanın prsi 0 dır. Emek vermişsin paylaşmışsın ama bırakın artık bu boş işleri.
Hocam tam anlamıyla anlamadım sizi fakat gördüğünüz gibi sitem yeni verdigim linkler backlink alabileceğiniz sitelerdir.
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
bilginu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yeni açılan blogtan alınan linkler bir işe yaramaz demek istiyorum, boşa zaman kaybı. Güçlendirecek, surekli guncellemsini yapıp 3 ay sonra link vereceksiniz sitenize işe yarar. 100 lerce de alsanız bu şekilde alınanlar işe yaramayacaktır. Şuan pagerankin dışında farklı degerler veriyor google sitelere böyle sitelerden 1000 link alacagınıza, bir tane sıralamaları yuksek (bakın prsi yuksek demiyorum) bir siteden link alın ama eski ve çok link yönlenmesi olan bir sayfasından (en iyisi anasayfadan). Verdiğiniz sitelerin anasayfasının prsi 8 diğer sayfalar 0 tan baslayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yeni açılan blogtan alınan linkler bir işe yaramaz demek istiyorum, boşa zaman kaybı. Güçlendirecek, surekli guncellemsini yapıp 3 ay sonra link vereceksiniz sitenize işe yarar. 100 lerce de alsanız bu şekilde alınanlar işe yaramayacaktır. Şuan pagerankin dışında farklı degerler veriyor google sitelere böyle sitelerden 1000 link alacagınıza, bir tane sıralamaları yuksek (bakın prsi yuksek demiyorum) bir siteden link alın.
Hocam zaten bende şuan o çalışmayı yapmadım araştırdım ve bulduklarımı burda paylaştım bizde sazan değiliz hemen backlink çalışması yapacak kadar.Bir kere paylaşımın önündeki son cümleleri okuyunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Oda yanlış 6 aylık olmadan çalışma yapmayın, morhipo acıldı heryere reklam verdiler birgunde 1000in üzerinde backlink oluştu sandboxmı yedi? Bunun gibi siz kaliteli yerlerden backlink alırsanız 1 aylık siteye yığın linki bir şey olmaz. 15 gunluk siteyi 10 günde çok önemli bir kelimede ilk sayfa yaptım. Eğer çöplük olmuş yorum vs. yerden alırsanız 2 senelik olsada sandbox veya ban yer.
Tamam anladım sizi :)....
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebTasarım
-
-