-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teşekkürler hocam ; bothus mu ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Merhaba ;
Tüm arkadaşları siteme davet ediyorum ; sitenizi bırakırsanız bende sizin sitenizde dolaşabilirim ;
Amacım , Alexa Değerini Düşürmek , alexa her ne kadar önemsiz olsada düşük görünce insan bi mutlu oluyor :)
Siteye tıklayıp vaktinizin şöyle 5 dakikasını falan benim için harcarsanız çok sevinirim .
Alanım gereği siteme alexadan gelen kullanıcı sayısı çok az hatta hiç yok diyebilirim ; buda diğer hukuk sitelerine göre geri kalmama neden oluyor .
[B]Yardımcı olursanız çok sevinirim dostlarım ; sitenizi paylaşın bende biraz dolaşıyım vakit geçsin :) Şimdiden Hepinizi teşekkür ederim .
[/B]
Site İçin Tıklayın ( Alexa Yönlendirmeli )
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardeşim temanı çok beğendim ben biraz sadeden yanayım ondanda olabilir , logonu biraz beğenmedim gibi daha güzeli olabilir böyle maviye kaçan bir tarzda , kategorilerinde artınca yükselirsin baya diye düşünüyorum : ))
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
qoksel00 adlı üyeden alıntı
eyw kardesım logoya gelırsek ısım vermıyım bı sıteden logo yaptırdım amlemlı felan adam yapıcağı sıra akrabası vefat etmıs onunla ılgılenıcem bıraz gec kalacak dedı yanı ınsnlık halı bende anlayıs gosterdım beklıyorum . turkıyede ustune gıdılmeyen bı sıte actım ınsllh dedıgın gıbı olur . he bu arada sıten çok güzel sade sonucta bılgi sitesi goz yormayan ıstenılen bulunan bı sıte cok güzel allah basarılarının devamını getirsin. bu arada kardesım bu konuyu ben actım bılgın varsa bı göz atabılırmısın ?
https://wmaraci.com/forum/wordpress-sorunlari/wordpress-baslik-sorunu-265079.html
teşekkür ederim kardeşim benim güzel dileklerin için ; insanlık hali olur öyle şeyler yakın zamanda kavuşursun logona o zamana kadar sitende daha çok index alır ziyaretçilerin artar güzel olur , benim blogger inan hiç anlamıyorum wordpressten blogger için html'ye eklenen kod var ama wordpress bana hep zor gelmiştir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sendende eyvallah kardeşim , wordpress zor ama daha güzel :D
Ek Olarak: Arkadaşlar güncel ; dayanışma içinde bulunalım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1. Site tasarımınızı değiştirebilirsiniz.
2. Sitenize kartvizit eklemeniz iyi olur. Müşteri bulmanız açısından.
3. Daha önce websiteme gelmiştiniz. İddaa ile ilgili konuşmuştuk hatırlarsanız. Kullanıcılarımın çoğuna alexa toolbar kurdurdum şu an her gün 300-500 düşüş olmakta sıralamamda. Sitenizi website ziyaret bölümüne eklerseniz sitenize gelen organik hitler baya fayda sağlayacaktır.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com