Merhabalar arkadaşlar. Fifa oyunu ile yapımcı ve tasarımcı olarak ilgilenmekteyim. Hali hazırda fifamods.com sitesinde yöneticilerinden birisiyim. Bu yama işlerini daha basit ve işlevsel bir hale getirmek için uluslararası dosya paylaşım sitesi açmayı düşünüyorum. Yapmak istediğim şey basit birşey aslında ama en kolay yolla nasıl halledebilirim diye sizlerin fikirlerini almak istedim.

Sitede fifa oyunda yer alan oyuncuların sayfaları olacak.

Sitenin amacı oyundaki her oyuncunun yüzünün yapılması ve eklenmesi için bir dosya paylaşım alanı oluşturmak. Bir kullanıcı siteye girdiği zaman istediği takıma girerek veya arama alanından istediği oyuncunun adını aratarak onun sayfasına girecek ve eklenen facelere bakıp beğendiğini indiricek. Veya bir Yüz yapımcısı yapmak istediği oyuncunun sayfasına girecek ve eğer başka birisi yapmamışsa çalışmayı yapıp ekleyecek. Böylece sürekli aynı oyuncular yapılmayacak ve oyunda mümkün olduğu kadar fazla yüz olmuş olacak. Kullanıcılarda dilediklerini indirip kullanacaklar :)

Bir örnek ile açıklamak gerekirse ben Lionel Messi facesi indirmek istiyorum ve sitenin anasayfasından arama kutusundan Lionel Messi yazıyorum veya Kategorilerden İspanya Ligi > Barcelona takımına girip Lionel Messi`ye tıklayıp sayfasını açıyorum. Orada popüler bir oyuncu olduğu için birden fazla yapımcıya ait çalışma olacaktır. Ben görüntülere bakıp en beğendiğim çalışmayı indirmek istiyorum. Yani bir oyuncu sayfasına isteyen her yapımcı kendi çalışmasını ekleyebilecek, kullanıcılarda istediği versiyonu indirecek.

Bu kadar basit bir dosya indirme sistemi lazım bana, önerilerinizi bekliyorum :)