altugse
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar annem instagramdan el işi yapıp para kazanmaya çalışıyor iyi kötü şuan 2 k takipçisi var hayrına biraz takipçi atabilecek varmı forumdan kullanıcı adını versem özelden sevinsin kadın biraz o kadar 1 senedir uğraşıyor anca 2 k oldu , ve takipçisi fazla hesaplara daha fazla iş veriyorlar üzülüyor kadın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
takipe takip kasabilir açıkcası
altugse
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam o sekilde denedik ama annem sadece kendi işiyle alakalı insanlari takip ediyor. Ayrıca öyle hesabın pek bir resmiyeti olmaz kaç yaşında kadın yani oturup karşılıklı takip yapacak değil benimde işlerim var açıkçası ilgilenemem hesabıyla. Geçen gün forumda gördüm bazı arkadaşlar bazı kişilere ücretsiz takipçi atıyordu projeleri için ben annem için dedim zaten kendim için değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Organik takipçi kasılsa daha iyi olur. Forumlarda ve bloglarda annenizin hesabını paylaşıp destek isteyin. Kadınlar bu konuda çok organize oluyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Facebookta sayıları 90 - 100 bin'i geçik kadın grupları var hemde o kadar fazlaki :) O gruplarda anneniz yaptığı işlerin paylaşımlarını yapıp kaynak olarak instagramı gösterebilir :) Yada siz yapın. Daha önce bi kaç iş için yapmıştım baya etkili oluyor