Merhabalar arkadaşlar, çok yakın zamanda biletinidevret.com sitesini spor müsabakası, konserler, organizasyonlar vb. bilet ilanları için hayata geçirip karaborsaya karşı önlemler alarak farklı bir konumda tuttum. Twitter hesabının etkileşimi ciddi derecede iyi ve ben bu trafiği web siteme taşımak istiyorum. Wordpress ve eklentileriyle idarelik bir şekilde devam ediyorum fakat daha profesyonel bir alt yapı ile profesyonel bir iş olabileceğini biliyorum.

Kafamdaki şeyler;


  1. Wordpress için sağlam bir ilan eklentisi yazmak veya komple bir script yazmak

  2. Android ve IOS için siteyle entegreli kullanışlı uygulamalar

  3. Güvenilir Satıcı Özelliği

  4. Dopingle İlan Öne Çıkarma

  5. Satıcılar ve Alıcılar arasında GET sistemi tarzında güvenilir satış ve bilet devir işlemi sağlamak

  6. Etkinliklere özel sayfalar olacak ve o etkinlikle alakalı ilanlar o sayfada listelenecek ve bunun haricinde bir sayfada tüm ilanlar karışık listelenecek



Sizinde siteyi ve twitter hesabımı inceleyip eleştiri ve önerilinizi bekliyorum arkadaşlar. Php Yazılım konusunda alakam yok, arayüz geliştirme konusunda becerim var. Kendine güvenen bir yazılımcı varsa ortaklık yapabiliriz. Photoshoptan sitenin genel tasarımını ve eklenti için düşündüğüm sayfa tasarımlarını yapıp css olarak responsive şekilde dökebilirim, önemli olan bunları kodlayarak işlevsel hale getirmek tabi.

Bir bilet alıcısı veya satıcı olsanız ne gibi özellikler olmasını isterdiniz ? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

Site : biletinidevret.com
Twitter Hesabı : @biletinidevret