-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kısa bir süre önce WM Aracı'nda görmüştüm böyle bir konuyu. Birlikte bir site açsak gibisinden bir şeydi. Yalnızca tartışmalar oldu. Nasıl bir site kuralım gibi sorular soruldu. Ama bir sonuca bağlandığını görmedim.
Ben de diyorum ki deneyimli bir kaç blogger bir araya gelip bir blog sitesi kuralım. Samimi bir dille seçtiğimiz kategoriden güncel olayları aktaralım. Sahibi olduğumuz diğer bloglarda reklam ve tanıtımını yapalım. Hit sayımız belli bir seviyeye ulaşınca reklam ve tanıtım yazısı satışlarına başlayalım. Örneğin ekibimiz 10 kişi. Tanıtım yazısı yayınlama fiyatı da 20 tl olsun. Her tanıtım yazısından herkese 2'şer TL hisse düşsün. Ya da sitenin aylık banner fiyatı 50 tl ise herkes o banner kiralanır kiralanmaz 5 tl'sini alsın.
Katılıyor musunuz?
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Var olan projelere dahil olmak niye istemediniz?
Mesela 21 tane projem mevcut yetisemiyorum en cok rağbet goren 4 projeme bile vakit ayiramiyorum. Gelin, dahil olun; hatta kendi adsense kodlarinizi kullanin siz kazanin :) Proje gelişsin..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sana hazır bir site verelim koy adsenseni çalış tek başına daha mantıklı değil mi :)
tabiki istikrarın varsa ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
elbette tek başıma çalışabilirim. ama ekip çalışması siteyi kaliteli yerlere getirebilir.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
tek konu jenerik yada keyword domainli oturmuş eski bir site ile ekip işine gerek olmaz ki
ihtiyaç olan tek şey istikrar
günde 30 dk 1 saat ayırıp ay sonu adsenseden kazandığın paranı almak
daha fazla çalışıp siteyi sosyal medyadan dahada aktif edersen kazancında artar
ama gördüğüm kadarıyla konularınızdan sizde istikrar yok dahası proje olarak hemen kolay yoldan para gelsin yolunu tercih etmişsiniz öncelik bu yoldan vazgeçmek ve uzman birilerinden doğru yol haritasını alıp zaman içerisinde güzel
paralar kazanmak
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence birebir gerçek bir iletişim olmadan ya da uzun süreli bir ilişki olmadan bu şekilde bir ortak proje kurmak çok farklı sorunlar doğurabilir.
Bir noktadan sonra maddiyat girer, bir noktadan sonra sitenin sahipliği konusunda kimin ne kadar söz hakkı olup olmadığı sorunu girer.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Dediğim gibi istikrarlı olabileceginizi dusunuyorsaniz karikatur, bilgi, bayan sitesi, moda, komedi, video, bilim.. her turlu sitem mevcut; ugraşin parasını kendiniz alın :) Var olan veya hazir bekleyen bir cok domaini teslim edebilirim sponsor olarak.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com