-
-
Yaş/Cinsiyet
43 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Mesleğimden dolayı kendi blogum dahil fazla ilgi gösteremiyorum bloglarınıza. Mesleğimi merak edenler bugün ki Diyarbakır olaylarının birbir içerisindeydim. Müdahaleden müdahaleye. Sanırım bu şekilde 2-3 ay devam edecek bu olaylar. Benim blogu çıkartırsanız iyi olacak. Sizlere karşı mahçup düşmek istemem. Yinede zaman zaman şu anda ki listede olan arkadaşların bloglara uğramaya çalışacağım. Hepinize başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Arkadaşlar blogunu sildiğim halde aktif olan arkadaşlar varsa yazsın tekrar ekliyeyim fazla giremiyorum takip edemiyorum çünkü kolay gelsin.
Ek Olarak: Arkadaşlar benim bloguma kimse 3 dk dan fazla durmamıs..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kimse deme hocam ben hiç kapatmıyorum ve sürekli sayfaları geziyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Beni günün her saati burada görüyorsunuzdur değil mi ? ve burada olduğum sürece ben sitelerinizden hiç cıkmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Linux adlı üyeden alıntı
Beni günün her saati burada görüyorsunuzdur değil mi ? ve burada olduğum sürece ben sitelerinizden hiç cıkmıyorum.
Wmaraci daimi nöbetçisi.:D
Ek Olarak:
MaykCan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar blogunu sildiğim halde aktif olan arkadaşlar varsa yazsın tekrar ekliyeyim fazla giremiyorum takip edemiyorum çünkü kolay gelsin.
Ek Olarak: Arkadaşlar benim bloguma kimse 3 dk dan fazla durmamıs..
Ben akşam bütün siteleri gezip yorumlayacağım.Ama güncel yazı varsa.
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Melihcennet, yorumuna bakarmısıın hocam ?
güzel şarkı…
İşte bu tür yorumlar istemiyorum, eğer böyle yorum yapılacaksa hiç yorum yapmayın bana.
isodmin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Waiter / Writer / Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Küçük bir hatırlatma;
Merhaba, blog kardeşliği dediniz katıldık ve çok güzel gidiyor. Ancak:
Arkadaşlar bloglar güncel değil, öyle ki bazı bloglarda 1-2 yıl önceki yazılara yorum yapma durumunda kalıyoru(z)m.
Günde 1 veya 2 bloglama yapmanız hem sizin için iyi olur hemde yorum yapmak isteyen diğer webmaster kardeşlerimiz için.
İlk başladığımızda, bloglara ikişer yorum yapıyor ve bir süre geziniyordum. Şimdi ise blog başına 5'er yorum yapıyorum. (Aksini iddia eden var mı?)
Ben demiyorum ki banda 5 yorum yapın, yapılan yorumlardan çok memnunum.
Şimdi:
Her blog günde minimum bir gönderi yayımlasın,
Yapılan yorumlar "çok iyi, paylaşım için sağol" şeklinde olmasın, bunları yazmayın demiyoruz, ama bir cümle içinde olsun.
Ben şu anki durumdan güncellik konusu haricinde memnunum.
Not: Zamanım bol, evimdeyim ve rahatım. Bu sebeple beşer yorum yapıyorum, yani beklentim yok...(bir kaç defa söyledim çünkü yalnış anlaşılabilir)
Linux, Google Analytics bende bazen duraksıyor ve geç güncelleniyor. Buradan sana ispatlayamam ama ben Chrome kullanıyorum ve İE 9'u sadece kardeş siteleri açık bırakmak için kullanıyorum...
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
isoNehir adlı üyeden alıntı
Küçük bir hatırlatma;
Merhaba, blog kardeşliği dediniz katıldık ve çok güzel gidiyor. Ancak:
Arkadaşlar bloglar güncel değil, öyle ki bazı bloglarda 1-2 yıl önceki yazılara yorum yapma durumunda kalıyoru(z)m.
Günde 1 veya 2 bloglama yapmanız hem sizin için iyi olur hemde yorum yapmak isteyen diğer webmaster kardeşlerimiz için.
İlk başladığımızda, bloglara ikişer yorum yapıyor ve bir süre geziniyordum. Şimdi ise blog başına 5'er yorum yapıyorum. (Aksini iddia eden var mı?)
Ben demiyorum ki banda 5 yorum yapın, yapılan yorumlardan çok memnunum.
Şimdi:
Her blog günde minimum bir gönderi yayımlasın,
Yapılan yorumlar "çok iyi, paylaşım için sağol" şeklinde olmasın, bunları yazmayın demiyoruz, ama bir cümle içinde olsun.
Ben şu anki durumdan güncellik konusu haricinde memnunum.
Not: Zamanım bol, evimdeyim ve rahatım. Bu sebeple beşer yorum yapıyorum, yani beklentim yok...(
bir kaç defa söyledim çünkü yalnış anlaşılabilir)
Linux, Google Analytics bende bazen duraksıyor ve geç güncelleniyor. Buradan sana ispatlayamam ama ben Chrome kullanıyorum ve İE 9'u sadece kardeş siteleri açık bırakmak için kullanıyorum...
güncellik önemli bir konu ama birde baştan savma yapılan yorumlar var onlar daha da kötü :(
Deneyim demeyin, deneyin!