lostyazilim
tr.link

Blog Kardeşliği -Güncel-

454 Mesajlar 72.852 Okunma
acebozum
tr.link

Ulpianus Ulpianus Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 46 / 65
  • Ticaret 2, (%100)

operator24 adlı üyeden alıntı

Kime sordun sıfırladın kardeşim, biz yorum yapıpta millet yapmadan neden sıfırladın takipten ashaptan bahsediyorsun insan utanırda bir özür diler... Sinirse herkeste var , ayıp etmeye devam etme...

Arkadaş!!! Konuştuğun bayan!

elektronikssl
webimgo

operator24 operator24 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 56 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 359
  • Beğeniler 111 / 50
  • Ticaret 3, (%100)
Silindi

https://avukatayseguldogan.blogspot.com/

onungibibirsey onungibibirsey WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 272
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

Sağol Ulpianus, na zamandan beri bayanlara hukuksuzluk hakkı tanındı bende biliyorum ve ona göre seviyemi korumaya çalışıyorum bir onun sözlerine baksan iyi edersin, gereksiz yere girme araya, konuyu bilmiyorsun...

Ya arkadaşım cidden anlatamıyor muyum?
Bu konuyu takip ettim diyorsun, her gün yorum attım diyorsun.
Madem her gün yorum attın, hani her gün bu konuya girdin ya niye o zaman görmedin. Konunun durdurulduğunu? Hayır, bu olay yeni değil; 1 haftalık olayı gelmiş bana şimdi söylüyorsun. Ayrıca sözlerimde ne var biri çıkıp söylesin. Sana anlattım özelde o mesajın linkini bile attım, bana hala ne diyorsun ya?! Hakaret etmişim, ne hakareti ettim ben sana?! Bir de benden özür bekliyorsun! Biraz edebinizi takının, öyle çıkın karşıma hesap sorun!

www.bazenoyleolur.com

• Üyelik 09.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 46 / 65
  • Ticaret 2, (%100)

Sağol Ulpianus, na zamandan beri bayanlara hukuksuzluk hakkı tanındı bende biliyorum ve ona göre seviyemi korumaya çalışıyorum bir onun sözlerine baksan iyi edersin, gereksiz yere girme araya, konuyu bilmiyorsun...

Onun sözleri onda, senin sözlerin sende kalsın. Konuyu bilmiyorum evet ama şu işi tatlılıkla çözün,hakaretle küfürle bir yere varılmaz. Eğer siten silindiyse bir daha ekleyiversin -onungibibirşey-. Ufak şeylerle birbirimizi kırmayalım.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 272
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

Ulpianus adlı üyeden alıntı

Onun sözleri onda, senin sözlerin sende kalsın. Konuyu bilmiyorum evet ama şu işi tatlılıkla çözün,hakaretle küfürle bir yere varılmaz. Eğer siten silindiyse bir daha ekleyiversin -onungibibirşey-. Ufak şeylerle birbirimizi kırmayalım.

Oradan küfür eden birine mi benziyorum, çok merak ettim. Ya da şu sitede kime hakaret etmişim ben? Arkadaş neden sitemi sildin yazdı. Ben de kerpeten.orgu silerken sizinki silmiş olabilirim tarzında bir şey söyledim. Sonra sitesini sordum. Eski eklilierdendi. Sonra konu sıfırlandı. Herkes bloglarını tekrar ekledi. Sizler de o zaman eklediniz. Konu bu şekilde 1 haftadır gidiyor. Diyorki ben her gün yorum atıyorum. 1 haftadır konuyu takip eden insan bu olanları görmez miydi? Dedim ki kendisine konu sıfırlandı, link de bu burada yazıyor. Hala gelmiş bana ne diyor. Ya gerçekten sabır diyorum!

www.bazenoyleolur.com

• Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 56 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 359
  • Beğeniler 111 / 50
  • Ticaret 3, (%100)
silindi

• Üyelik 09.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 46 / 65
  • Ticaret 2, (%100)

Birşey demiyorum Mübarek gün hala anlamak istemiyorsunuz ya, Ulpianus un dediği gibi birşey demiyorum, konuyu çok iyi bildiği halde , daha hala zıttına sözler bayan olmanıza dua edin edebim yerinde akşam akşam daha yeter...

Kardeşim, bir daha eklet şuraya siteni. Önceki konuda ekliysen o konu kapandığı için silinmişsindir. Bir daha eklet düzeltelim şu işi.Senin nickin ne, bakalım sitelere bir haftadır yorum yapmış mısın? onungibibirşey baksın.

• Üyelik 24.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 272
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

Birşey demiyorum Mübarek gün hala anlamak istemiyorsunuz ya, Ulpianus un dediği gibi birşey demiyorum, konuyu çok iyi bildiği halde , daha hala zıttına sözler bayan olmanıza dua edin edebim yerinde akşam akşam daha yeter...

Şaka mısınız siz? Yani gerçekten şaka olmalısınız.
Hayır şu konunun altına gelip tekrar blog adresinizi yazıp tekrar ekleneceğiniz yere neyin tantanasını yapıyorsunuz anlayamıyorum? Kurduğunuz cümleleri tekrar tekrar okuyup daha sonra gönder butonuna basın. Zira yazdıklarınızı okumadan gönderdiğinizi düşünüyorum.

Ek Olarak:

Ulpianus adlı üyeden alıntı

Kardeşim, bir daha eklet şuraya siteni. Önceki konuda ekliysen o konu kapandığı için silinmişsindir. Bir daha eklet düzeltelim şu işi.Senin nickin ne, bakalım sitelere bir haftadır yorum yapmış mısın? onungibibirşey baksın.

Ya gerçekten dilim de tüy bitti. Tüm blogumdaki yorumlara baktım.
Arkadaşın bir yorumu var. Hala bana hangi haktan bahsediyor anlayamıyorum? Rica ediyorum tüm arkadaşlar baksın bu arkadaşın kaç yorumu var ya? 1 haftadır hangi bloga yorum yapmış!

lyoness
nakitkazanc.net

14.08.2011 / 22:31 tarihinde gönderilmiş
güzel bir paylaşım, başarılar dilerim.

www.bazenoyleolur.com

• Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 56 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 359
  • Beğeniler 111 / 50
  • Ticaret 3, (%100)
silindi

• Üyelik 09.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 46 / 65
  • Ticaret 2, (%100)

Ulpianus kardeşim , o kadar zaman geçmedi beni kızdığım olay şu evet şimdi listenin altına benim link eklenir doğru. fakat şimdi kendisine ait siteye yorumlar yazıldı o da güzel bende tüm arkadaşlarınki kalabalık liste yaz yaz kolum yoruldu, amma velakin bize yorum yazan yok, şimdi bunu neden sorgulamadan yok ben lkonuyu güncelledim vs deyip keyfiyet uygulamak varmı, şimdi farzı misal ben yine bir dünya yorum yazacağım kimsa yazmayacak bunu hesabını kim soruyor, madem hukuk, ben buna kızıyorum yoksa konuyu güncellemiş vs beni ilgilendirmez birtek " onungibibirseyde" açmıyor bu şekilde konu... dediğim dava bu birde ben kerpeten.org sildim pardon diyor sonra da ben konuyu yeniledim ben 2 gün giremedim diş operasyonu geçirdim günahmı işledim. Bilmeden ahlam kesiliyor... Önceki mevcut bloglara bakarsanız hepsini görürsünüz kaçına yaptığımı, silin sonra nereye yaptı deyin değilmi...

-onungibibirşey- yorum yazdığı yok diyor? Yorumlar nerede? :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al