Blog sitesi olan arkadaşlar ile bir dayanışma grubu kurmak istiyorum.
Sistem şöyle işleyecek,madde madde yazalım karışıklık olmasın.

1)Bu maddeye blog sitenizle ilgili olarak tanıtım yazınızı yazın.Yazınızın içerisinde sitenize linkler olsun ( bu sitede... gibi)

2)Bu maddede benim sitemle ilgili olan yazıyı kopyalayıp yapıştırarak tanıtım yazımı ekleyin.Tanıtım yazım;

Google da dünya çapında ve ülkemizde trend olan aramaları bulabileceğiniz bir blog sitesi olan bu sitede birçok konuyla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.Eğer sizde google da en çok aranan konuları merak ediyorsanız, dünyada çoktan populer olmuş kelimeleri bilmek istiyorsanız ve de wordpress site eklentileri ile ilgili faydalı bilgiler öğrenmek istiyorsanız sizleri de aramıza bekliyoruz. Siz de Google'da en çok aranan konu ve kelimeler hangileridir merak ediyorsanız sitemizi takip edin.Ayrıca unutmadan söylemek istiyorum sitemizde websitenizi ücretsiz olarak tanıtabilirsiniz.

Kopyala yapıştır yaptıktan sonra bana ilgili yazı linkini gönderin.

3)Sitenizle ilgili yazdığım linki bu maddede paylaşacağım,linki tıklayın ve bir yorum yapın.


4)Blog sitenizde site tanıtım bölümünüz yok ama yorum ve trafik kısmına dahil olmak istiyorsunuz,o zaman dayanışmaya katılıp 3nci ve 4ncü maddedeki linkleri yazan herkesden tek tek alıntı yaparak "..com linkindeki yazıya yorum yapıldı.yorum istediğim yazımın linki "..com" dur şeklinde yazınız.

5)Alexa da yıldız + yorum yapmak için linkim http://www.alexa.com/siteinfo/netkili.com#
alexa ya üye olan arkadaşlardan bu linkime tıklayarak yorum yapan ve 5 yıldız verenler 5nci maddeyi alıntı yaparak hangi kullanıcı adı ile yorum yazdığını belirtsin ve yorum+yıldız olmak istediğiniz sitesinin linkini bu maddeyi alıntı yaparak yazsın yazsın.Bende sizin linkinize yorum yapayım.Diğer tüm arkadaşlarda verilen tüm linklere yorum+yıldız versin ve verdiği kişinin yazısından alıntı yapsın.

Önemli olan kısım hangi madde ile ilgili bir şeyler yaptıysanız o kişinin ve o maddenin alıntısını mutlaka yaparak cevap yazın ki karışıklık olmasın.İsteğe bağlı bir çalışmadır ve herkes herkesin site,alexa,yorum linkini alıntı yaparak hangi madde ile ilgiliyse o maddede işlem yapsın.Çığ gibi büyüyelim.Birbirmize destek olalım.Kafalar karışmasın diye aşağıya bir örnek yazacağım.

1)Tanıtım yazım;
Bu sitede..................

2)Tanıtım yazınızı siteme ekledim.İlgili link www....com ben veya diğer sitesine tanıtım yazısı ekleyenler bu linki tıklayarak sizin sitenizde kendi sitelerinin tanıtım yazısı altına yorumlarını ekleyecek)

3)Tanıtım yazınızı siteme ekledim(bu benim kendi siteme eklediğim link olacak,ya da bu başlık altındaki herkesin kendi sitesine eklediğinde yazacağı madde olacak,bu linki tıklayarak kendi sitenizin tanıtım yazısı altına bir yorum yazın.)Ya da sitenizde site tanıtım bölümü yok ama bir linke tıklayarak yorum yaptınız.Buraya ilgili linki alıntıyla alarak,linkteki yazıya eklediğiniz yorumu kopyalayıp yapıştırın.Sonra da kendi yorum istediğiniz yazınızın linkini bu maddeye ekleyin)
4)..alexa.com/... linkinize xxxx kullanıcı adıyla 5 yıldız + yorum yaptım.Benim alexa linkim....alexa.com/ .Yorumunuzu bekliyorum.(bu bölümdeki linki diğer bölümlere dahil olan olmayan herkes tıklayıp yorum yazıp aynı formatta burada alıntısıyla birlikte yayınlasın.Herkes herkese yorum yapsın.)

Hadi başlayalım hayırlısı ile.Birkaç örnek yapıldığı zaman tam oturacak,herkes anlayacak.