Selamın aleyküm arkadaşlar , ne zamandır düşündüğüm bir proje var.Bloglar arası okuyucu kardeşliği de denebilir.Sistemin içerisine giren bloglar birbirlerini okuyacak ve beğendiği yazılara yorum bırakacak.Hem okuyucu hemde yorumcu konumunda olunacak bir nevi.Sistemi bir websitesi üzerine kurduğumuz zaman Google'nin hoşuna gitmeyecektir.Bu yüzden kendi websitem üzerinden katılan blogların linklerini sıralayacağım.Katılan kişi listede ki blogların günlük veya haftalık olarak ziyaret edecek ve ziyaret ettiğinin bir göstergesi olarakta bir yorum bırakacak.Böylece bloglar arasında bir bağ kurulacak.Şimdilik blogum üzerinde bir sayfa açtım fakat düzenlemesini yapmadım katılmak isteyen arkadaşlar 10 veya üzeri olunca sayfanın düzenlemesini yapıcam.
Katılmak için şartlar;
*Warez paylaşım yapan bloglar listeye alınmayacak.
*Adult içerikli bloglar listeye alınmayacak.
*Blog kardeşliği ağında olduğunuzu belirten 125x80 boyutlarında ki logonun blogun footer alanında veya yan menüde olması
Şartlara uymayan bloglar kabul edilmeyeceklerdir.
Blogunuza eklemeniz gereken logo
Katılmak isteyen arkadaşlar konuya cevap olarak bloglarının linklerini yollasınlar , yollamadan önce kodu blogunuza ekleyin , kontrol ettikten sonra listeye ekleneceksiniz.
Blogum üzerinden blogunuza link çıkışı yaptığım için backlinkde almış olacaksınız aynı anda..
Katılımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Sitelerin listeleneceği
BLOG