ysnbulut adlı üyeden alıntı
Ya zaten tut emek verdiğin siteye yap diye bişey söylemedim yazdıklarım yanlış anlaşılmamıştır umarım..
Bilen seocu arkadaşlar varsa yazsın bilgilendirsin bizi teşekkürler bu arada :)
yani ben bi beklentimin olmadığı vebsitelerime yapıyorum tamamen para odaklı google amca umumda değil şuan :) sizde free bir tk uzantılı domain alın ona basın yani tutupta emek verdiğin beklentilerinin olduğu siteye yapmasın kimse zaten öyle bişey demedim umarım yanlış anlaşılmamışımdır..
Bu arada genel olarak yazdım bu yazıyı kardeşim senle alakalı değil onuda belirteyim..
Usta konu altına böyle büyük kırmızı bir uyarı atarsan konuyu gören kişiler uyarıyı dikkate alarak hareket edebilirler.
Art niyetinizin olmadığını biliyorum.
Bazı şeylerin farkındalığını arttıralım ki insanlar hatalar edip emeklerini çöp etmesinler değil mi?
En azından ben böyle düşünüyorum.
Ayrıca bir SEO'cu olarak şunu yazmam gerek;
Google Adsense de bile aynı şehirden aynı mahalleden fazla tıklama aldığımız zaman bize yaptırımlar uyguluyor mesela.
Siteye giren bir botu tabiki anlayacaktır. Ayrıca bu tür şeyler piyasada arttığından beri kelime bazlı olarak aramalarda sitenize gelen kullanıcılar sayesinde yükselme kriteri de yerle bir oluyor yavaş yavaş.
Yani sizin anlayacağını kelime odaklı yükselişte 5. sayfadaki 2. sayfadaki bir siteye kullanıcı yığını olduğu zaman eskiden Google çıkış sağlatırdı.
Şu an durum değişti, bu SEO kriterini gittikçe en aza indirgedi.
200 den fazla kriter arasından bir tanesiydi bu ama gittikçe değeri düşen bir kriter oldu.
Düşününki Adsense bile bunları tespit edip anında ban atabiliyorken biz kalkıp anahtar kelimelerden sitemize ziyaretçi gömüyoruz.
Dikkat etmek gerek.