Konuya en uygun kategori olduğu için buraya yazma gereği duydum. Benim şu şekilde bir sorunum var yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Ürün satışı ve tanıtımı yaptığım yaklaşık 35 sayfalık bir sitem var. html olarak hazır bir tema üzerinde yayında. Uğraşamadığım için ben bu sayfayı ana sitemin alt kategorisine nasıl yönlendirebilirim.

Araştırmalarımda genelde eski siteyi yeni siteye .htaccess yöntemi ile yönlendirme anlatılmış. Benim istediğim eski siteyi - yeni sitenin alt kategorisine yönlendirmek. Verilen kodlarda:

Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on
ReWriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?eskiadres.com$ [NC]
ReWriteRule ^(.*)$ http://www.yeniadres.com/altkategori $1 [R=301,L]

şeklinde uyguladım değişiklik olmadı. Google Web Master Tools dan Eski siteden yeni siteye adres değişikliği yapmak istediğimde "Sonuna eklenmiş başka yol olmayan bir alan adı belirtmelisiniz (örneğin, www.example.com veya altalanadi.example.com)" uyarısını görüyorum.

Ben eski sitenin tüm içeriklerini Yeni site alt kategorisine yönlendirmeyi nasıl yapabilirim ve bunu Web Master Tools üzerinden nasıl gerçekleştirebilirim, bu mümkün mü? Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa cevaplayabilirlerse sevinirim

Ek Olarak: html uzantılı bir web sayfasını .htaccess ile 301 yönlendirmesi yapamazmıyım. Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
Wordpress tabanlı bir site olduğunda bu işlem için eklenti olabiliyor ama benim sayfam .html uzantılı hazır template üzerinde yayında olduğu için mi acaba yönlendirme işleminde başarılı olamadım. Yardımcı olabiliecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Yönlendireceğim Eski Sayfam http://www.otokumandakabi.com/ Yönlendirmek istediğim yeni sayfamızın alt kategorisi http://www.escancilingir.com/oto-kumanda-kaplari/ Ben bu işlemi nasıl yapabilirim. Tüm kodları denedim ve .htaccess dosyasına yükledim ama olmuyor. 3 Gündür uğraşıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Ek Olarak: Arkadaşlar konuyu biraz daha araştırdım ve sonuç olarak işin farklı boyuta varacağına kanaat getirdim. Bende yönlendirme yerine siteyi wordpress'e geçirerek yoluma devam etmek istedim ileride yönlendirme yapmak istersem işim daha kolay olsun diye.
Eskiden sitem windows sunucuda barınıyordu araştırdım Windows sunucuda barınan siteler 301 redirect yönteminde panelden bir takım işlemler yapması gerekiyormuş. Bende siteyi Linux a taşıyıp wordpress'e kurdum sorunu da kökten çözdüm. Oldu da siteyi yönlendirmem gerekir Linux sunucu olduğu için .htaccess dosyasında 1 dakikda da siteyi 301 yöntemi ile kısa sürede yönlendireceğim. Ortalama 1 hafta kadar uğraşıp siteyi sonunda oturtturabildim. İncelemek isteyenler için site: www.otokumandakabi.com