- Listede yer alan filmlerle ilgili genel görüş,
- Listeye ekleyebileceğim, beğendiğiniz Zombi filmleri
hakkında genel anlamda duygu, düşünce ve görüşlerinizi dile getirmenizi istiyorum. Ayrıca yorum bırakan arkadaşlara fazlasıyla geri dönüş sağlayacağım (elbette isteyenlere, sitelerini belirtmeleri halinde).
Ek olarak: Biraz fazla şey istiyor gibi görünebilirim ama gerçekten ilgilenen arkadaşlardan uzun bir yorum bırakmalarını istiyorum. Elbette "tavsiyelerin için teşekkürler, güzel filmler" gibi yorumlarda bırakabilirsiniz fakat zaman ayırarak uzun 1-2 paragraflık yorum yapan arkadaşlar olursa çok sevinirim.
Korku ve gerilim filmleriyle aranız nasıl? Bu kategoriye giren filmlerin büyük bir bölümünde başrolü Zombilerin aldığının farkında mısınız? Film izlemeyi bir alışkanlık haline getirmiş birçok kişi Zombi filmlerine büyük bir hayranlık besler. Bu hayranlık besleyen kişilerden birisi ise benim 🙂 Zombi, vampir ve daha birçok olağandışı varlığın bu tarz film ve dizilerde yer alması filme olan merakımı bir tık yukarıya çekmeyi başarıyor. Eğer sizde benim gibi zombi hayranıysanız hazırlamış olduğum bu liste çok hoşunuza gidecek.
Yazı Adresi; enginozturk.net.tr/gelmis-gecmis-en-iyi-zombi-filmleri-2019/