Merhaba, yapılması gerekenler oldukça basit ve saniyeler içerisinde gerçekleştirilebilecek bir şey. Paylaşım yapabileceğiniz profiller bana özel mesaj yoluyla gönderebilir, sonrasında dönüşümü bekleyebilirsiniz.

NOT: Ödeme istemeyenler için sitelerinde 2 konuya yorum gönderebilirim. İçerikle alakalı mantıklı, boş olmayan yorum.


  • Google Plus hesabımızdan göndereceğim paylaşımı kendi hesabınızda paylaş butonuyla paylaşacaksınız.

  • Ödeme paylaşım sonrasında yapılacak, lakin paylaşım minimum 6 ay silinmemesi gerekiyor zaten normal legal bir finans/kredi sitesi paylaşımı yapılacak.

  • Lütfen sosyal paylaşım paketi satanlar vs. yazmasın. Yalnızca "BİREYSEL" hesaplara paylaşım yaptırılacak ve laf olsun diye oluşturulmuş hesaplar kabul edilmeyecektir.

  • Paylaşım 6 ay boyunca takip edeceğim, silindiği takdirde şikayet konusunu açarım.


Örnek bir paylaşım; TIKLA - https://i.hizliresim.com/zMvNaD.png

NOT2: Toplamda 2 paylaşım yapılacak ve 50 Kuruş ödeme yapılacaktır. Birden fazla hesabınız varsa ve onaylanırsa buna göre katlanacaktır, arkadaşlarınıza vs. yaptırabilirsiniz önce hesapları göstermek şartıyla.
DipNot: 1 paylaşım 25 Kuruşa denk gelmekte ve 100 paylaşım 25 TL'ye denk gelmektedir. Sosyal medya paketi satanları incelerseniz 10 TL'ye 100'den fazla sosyal hesapta paylaşım yapan onlarca kişi bulabilirsiniz fiyat düşük gibi görünmesin, çoğul sayıya vurulduğunda iyi bir rakam. Ki yalnızca tek bir sosyal medya, 100 face, 100 twit, 100 ora 100 bura paketi gibi de değil. Gmail hesabınız bulunuyor Google + aktif kullanmıyor olsanız dahi olabilir yalnızca gerçekten kişisel hesap olması benim için önemli.

Ödeme: Havale / EFT yoluyla gerçekleştirilecektir. Enpara ve Garanti hesabımdan havale gerçekleştirebilirim, diğer bankalara eft gönderirim iş saati dışında gönderim halinde ilk iş saatinde otomatik olarak geçecektir.