lostyazilim
tr.link

Güncel Alexa Grubu( Üye Alımı AÇıktır)(Kaldıgı Yerden Devam Ediyor-Blue Fox grubu)

299 Mesajlar 26.810 Okunma
acebozum
tr.link

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
94.121.1xx.1xx
Dolaşı başladı

wmaraci
reklam

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Saat 22.45 itibarı ile dolaşım başladı.
IP: 176.42.2xx.x8

AzZA AzZA Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 24 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
7*.*82.**.**1

Start: 23:43
Stop: --:--

24 Mart gezintiler başladı

videoavcisi videoavcisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 54 / 46
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar burası dayanışma grubu, disiplin bir bozulursa kimse kimsenin sitesini gezmez. Fayda sağlayalım diye buradayız.Başkasını kandırıp sitemizi gezdirmek için değil.
Bazı üyelerin gezildi mesajı yok, olanlarında bazılarına denk geliyorum.Google analyticsten bakıyorum yönlendirme alexa olan yok.Örneğin şu anda AzZa üyesi geziyor olması lazım siteyi.
Sitede gerçek zamanlı baktığımda alexa yönlendirmeli gelen yok.Grup kurallarına göre alexa üzerinden gelinmesi lazım.
Arkadaşlar herkes bir kendine gelsin. Çıkmak isteyen varsa çıksın, diğerlerinin de motivasyonunu da bozmasın lütfen.

wmaraci
wmaraci

birsevda birsevda Maraba Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Amele
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 2211
  • Beğeniler 753 / 754
  • Ticaret 18, (%100)

videoavcisi adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar burası dayanışma grubu, disiplin bir bozulursa kimse kimsenin sitesini gezmez. Fayda sağlayalım diye buradayız.Başkasını kandırıp sitemizi gezdirmek için değil.
Bazı üyelerin gezildi mesajı yok, olanlarında bazılarına denk geliyorum.Google analyticsten bakıyorum yönlendirme alexa olan yok.Örneğin şu anda AzZa üyesi geziyor olması lazım siteyi.
Sitede gerçek zamanlı baktığımda alexa yönlendirmeli gelen yok.Grup kurallarına göre alexa üzerinden gelinmesi lazım.
Arkadaşlar herkes bir kendine gelsin. Çıkmak isteyen varsa çıksın, diğerlerinin de motivasyonunu da bozmasın lütfen.

bu kişileri tespit edip söylerseniz gruptan cıkarırız.

Siteni Ekle WeBDiZiN.Com

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 24 / 22
  • Ticaret 1, (%100)

videoavcisi adlı üyeden alıntı

Hocam postuma bakıldığı üzere daha stop saatini aktif etmemişim değil mi? Yani bunu söylemeniz abes kaçar.Start dediğim dakikada sizin sitenizde olmam da abes kaçar.Eve gelip pcye oturdugumda sırasıyla giriyorum sitelere ara boşluklarımda.Panik yapmayın.Sırasıyla geliyorum sitelerinize.Yoğunum ve boşluklarımda görevimi icra etmeye çalışıyorum.

birsevda birsevda Maraba Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Amele
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 2211
  • Beğeniler 753 / 754
  • Ticaret 18, (%100)

AzZA adlı üyeden alıntı

7*.*82.**.**1

Start: 23:43
Stop: --:--

24 Mart gezintiler başladı

AzZA adlı üyeden alıntı

Hocam postuma bakıldığı üzere daha stop saatini aktif etmemişim değil mi? Yani bunu söylemeniz abes kaçar.Start dediğim dakikada sizin sitenizde olmam da abes kaçar.Eve gelip pcye oturdugumda sırasıyla giriyorum sitelere ara boşluklarımda.Panik yapmayın.Sırasıyla geliyorum sitelerinize.Yoğunum ve boşluklarımda görevimi icra etmeye çalışıyorum.

Sitelere girmeden konuya yazmış ve kısacası tabiri caizse uyanıklık yaptığı için gruptan çıkarılmıştır arkadaşımız.

Siteni Ekle WeBDiZiN.Com

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 54 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

AzZA adlı üyeden alıntı

Abes değil arkadaşım, biraz dikkat edersen gezildi mesajlarına; başlandı ve bitiş arasında 20 dakika var.
Sanıyorum sen kendine eziyet ediyorsun, eğer 13 siteyi ayrı ayrı 20 dakika geziyorsan dayanamazsın buna. Gezinmeye başlayınca hepsini aynı anda gezin.Siteleri farklı sekmelerde açarsınız, açma işlemi bitince başa döner sayfa değiştirisiniz, 5 dk. bir sayfa değiştirmeniz kafi.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 24 / 22
  • Ticaret 1, (%100)

birsevda adlı üyeden alıntı

Sitelere girmeden konuya yazmış ve kısacası tabiri caizse uyanıklık yaptığı için gruptan çıkarılmıştır arkadaşımız.

Sitelere girmeden konuya yazdı değil,ilk siteye girildiği anda konuya yazılmıştır.Yanlış anlıyor ve anlamaya devam ediyorsunuz.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 54 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

birsevda adlı üyeden alıntı

Başkan bilgi eksikliğinden olabilir isterseniz bir görüşün siz.
birsevda

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al