Kızmayın ama tasarım çok sıkıcı. Sitede vakit geçirmeye hiç teşvik etmiyor. Yani en azından beni etmedi. :)
Hayır niçin kızayım :) Şöyle bir açıklama yapayım. Nazarca.com bir kaç ay sonra nasipse inşAllah 4 yaşında olacak. Ben sitem için 2 defa emek verilerek yapılmış bilinen ve kaliteli Kadın sitesi temalarından satın aldım. Değişik tarihlerde aldığım bu temaları ne zaman bin bir hevesle kullanmaya başlasam Adsense kazançlarım çok düştü. Tbm ve To değerlerim yerle bir oldu. Şimdi bir Kadın olarak şunu söyleyebilirim ki biz hanımlar Sevdiğimiz ne olursa olsun onu olduğu gibi sever ve benimseriz. Malum nazarca Kadın ağırlıklı bir kitleye sahip ki bunların büyük çoğunluğu (Facebook takipçilerinden de anlayacağınız gibi) Sadık ziyaretçiler. Ne zaman nazarca da ciddi bir değişiklik yapmaya kalksam maalesef bu değişiklikten hiç kimse hoşlanmadı. Ben de görselliğe ne kadar önem vermiş olsam da ziyaretçilerimin isteklerine ve seçimlerini ayrıca bana diğer kullandığım ücretli temalardan daha çok kazandıran bu sade ve basit temama 3 günden fazla dayanamayarak geri dönmek durumunda kaldım. Ayrıca ziyaretçiyi sitede gezmeye teşvik eden Temadan ziyade Sitenin içeriği ve Adminin sitede kullandığı uslüptur. Şöyle düşünelim. Bir siteye girdiniz muhteşem bir tema bayıldınız! Siteyi dolaşmaya karar verdiniz ve baktınız ki özensiz ve yetersiz hazırlanmış sayfalar,ukalaca ve saygısızca uslüp ile yazılan makaleler. Yani kısaca ziyaretçiye hiç saygsı olmayan bir Admin tarafından yapılan bir site. Ne yapardınız? Tema muhteşem diye siteyi gezmeye devam mı ederdiniz? yoksa sağ köşedeki çarpı işaretine vakit geçirmeden tıklar mıydınız :) ben her zaman 2. yaparım :) Nazarcanın Alexa Sayfa oturum süre ve Yüzdeliğine baktığınız da ziyaretçilerimin de benim gibi düşündüğünü görebilirsiniz. :)