-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Çevrimiçi Ziyaretçiler: 2867 (490 Üye ve 2377 Ziyaretçi Çevrimiçi) Şuan ziyaretler belki yazamaz ama 490 üyeden hiç sitesi olan para kazanan kimse yokmu bir yol gösterecek olan bana bir fikir verecek nereye yöneleyim demiyorum projenizi söyleyin diye
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Allah şifa versin. Yaşamadan anlaması zor, Allah kimseye yaşatmasın bu durumu.
Diğer arkadaşların da dediği gibi kısa sürede web sitesi üzerinden yüksek gelir elde etmek mümkün. Tavsiyem, youtube kanalı üzerinden yürümeniz. Youtube aramalarına yönelik kaliteli ve kategorisi belli bir kanal açarsanız meyvelerini daha hızlı alabilirsiniz. Seslendirmenlik yapıp hazır videolar üzerine kurgu yapabilirsiniz. Buna benzer bir sürü kanal var ve çoğu kısa sürede (ortalama 6 ay-2 yıl arasında) onbinlerce, yüzbinlerce aboneye ulaştılar. Benim tavsiyem budur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
İstediğiniz kadar SEO hizmeti konusunda yardım edebilirim hocam. Sitenin sıralaması dolayısıyla hiti artacağından aldığınız ücret de artacaktır. Profilimdeki paketlerden seçin yardımcı olayım. SEO hakkında aklınıza gelecek her konuda ücretsiz yardım etmeye hazırım. Teşekkürler
2 kişi bu mesajı beğendi.
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Allah şifa versin.
Kardeşim bak sana gerçekten zor gelebilir ama yardım kampanyası baslat. Site ile kısa zamanda kâr çok zordur. Herkes 1-2 TL verse binlerce lira toplarız. Hadi, bak burda etkilenecek olan o çocuk. Yani grur yapmaya gerekvyok
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Oncelikle gecmis olsun. Allah yardimcisi olsun actigin veya acacigin siteyi bana pm atarsan gunluk duzenli girer ve sitede reklamlari tiklarim. Adsense buyuk rakamlar kazanma yolunu biliyorum sadece senin icin anlatabilirim kolay gelsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
worldww adlı üyeden alıntı
Allah şifa versin.
Kardeşim bak sana gerçekten zor gelebilir ama yardım kampanyası baslat. Site ile kısa zamanda kâr çok zordur. Herkes 1-2 TL verse binlerce lira toplarız. Hadi, bak burda etkilenecek olan o çocuk. Yani grur yapmaya gerekvyok
Arkadaşa katılıyorum +1 herkesin başına gelebilir Allah şifasını verir inşallah
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.