lostyazilim
tr.link

PR9 Backlink Benden Size Hediye :)

5 Mesajlar 1.181 Okunma
acebozum
tr.link

zekuda zekuda Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba belki birçok arkadaşımız yapmıştır bilmiyorum ama yinede sizle paylaşmak istedim.

Joomladan backlink alacağız.

joomla.org'un forumuna kayıt oluyoruz ve profilimizdeki web sitesi bölümüne imzamıza vesair web sitemizi ekliyoruz hem alexa hemde google leden backlink alıyoruz.

googleasistan
webimgo

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)
Öncelikle, joomla'nın ana sayfasını kontrol etmedim ama dediğine göre pr9, forumunun ana sayfasını kontrol ettim pr8, ve açtığın profil sayfasınında kendisine göre bir pr değeri oluyor, yani ana sayfayla bir tutmayın. Ben böyle biliyorum. Mesela wmaracı ana sayfası pr5 benim profilim pr0

boş çuval dik durmaz

• Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

Kreasyon adlı üyeden alıntı

Öncelikle, joomla'nın ana sayfasını kontrol etmedim ama dediğine göre pr9, forumunun ana sayfasını kontrol ettim pr8, ve açtığın profil sayfasınında kendisine göre bir pr değeri oluyor, yani ana sayfayla bir tutmayın. Ben böyle biliyorum. Mesela wmaracı ana sayfası pr5 benim profilim pr0

hocam forum içinde de linklerinizi paylaşabilirsiniz türkçe karakterde konuya göre uyumlu bir mesaj atarak'ta kazanabilirsiniz konuda belirttim profil backlink google yararına olmasa bile alexa baya etki edecektir. Birde forum yapıları bir değil o forumun kodlanış şekli başka

nightundertaker nightundertaker SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 31 / 26
  • Ticaret 0, (%0)

zekuda adlı üyeden alıntı

hocam forum içinde de linklerinizi paylaşabilirsiniz türkçe karakterde konuya göre uyumlu bir mesaj atarak'ta kazanabilirsiniz konuda belirttim profil backlink google yararına olmasa bile alexa baya etki edecektir. Birde forum yapıları bir değil o forumun kodlanış şekli başka

profil backlink derler buna hocam, ama ben şöyle baktım da, biraz düşündüm, ve yaptığım araştırmalar sonucu en iyi backlink footer imiş :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

nightundertaker adlı üyeden alıntı

profil backlink derler buna hocam, ama ben şöyle baktım da, biraz düşündüm, ve yaptığım araştırmalar sonucu en iyi backlink footer imiş :D

tabiki en iyi backlink footer backlinkidir ama joomladan gidipde footer backlink almamız çok zor bir durum ben sadece bildiğim birşeyi sizlerinde yararlanması amacıyla açtım konuyu, ve yararlanan sadece burdan link alarak pr3 olan site var :) tabiki sizin insifiyatinize kalmış birşey ister yaparsınız ister yapmazsınız yapanlar faydasını görecektir zaten.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al