Merhaba arkadaşlar , yaklaşık 1 ay önce açmayı planladığımız Temarşiv projesini açmak bugüne kısmet oldu. Aradığımız scripti bulamadığımızda dolayı her cms için ayrı sayfalar oluşturduk ve sistemleri kurduk.

Temarşiv Nedir ?

Temarşiv , internet ortamında bulunan ücretsiz Wordpress,Joomla,Drupal,Smf,Html,Css,Flash ve Blogger temalarını bir site altında içerisinde kullanıcılara sunma adına açılmış bir projedir. İlerleyen zamanlarda ücretli tema satışı olur mu bilinmez ama ücretsiz tema yayınlamak asıl amaç.

Desteğin İçeriği Nedir ?

Desteğin içeriği şudur, Joomla,Drupal,Smf gibi sistemlerde profesyonel olmamamızdan dolayı, bu sistemleri etkin şekilde kullanan arkadaşlardan günlük 1 adet tema yayınlamasını bekliyoruz. Destek sağlayan arkadaşlar gerekli ayarları yapabilmeli.

Kimseden ücret,hosting,domain,link paylaşımı,reklam gibi maddi destekler beklemiyoruz , beklentimiz yalnızca bizlerle birlikte hem bu projeyi yürütecek hem de bizlerin de bu sistemler hakkında bilgi sahibi olmamıza yardımcı olmaları.

Gelecekte neler olacağını bilemiyoruz ve destek veren arkadaşlara şu kadar gelirden bu kadarı senin diyemeyiz ama olursa eğer gelirlerin de paylaşılacağını belirtmek isterim.

Destek veren vermeyen arkadaşlara teşekkür ederim. Konu hakkında Pm atabilirseniz seviniriz.

İyi forumlar dilerim.

Ek Olarak: Yanlış anlaşılmak istemiyoruz. Ücretsiz yayınladığımız temalar sadece ücretsiz olarak dağıtılan temalar olack w***z değil. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederiz.