lostyazilim
tr.link

Siteme misafir blogcu alıyorum

2 Mesajlar 724 Okunma
acebozum
tr.link

39ekran 39ekran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İşletmeci
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 13 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar. Blog hocam'ın misafir blogculuk ile ilgili konusunu okudum ve çok hoşuma gitti. Şu an siteme misafir blogcular arıyorum.
Blogum henüz yeni ve alexa oranları düşük fakat yine de sizler için de, kendim için de iyi bir girişim olabilir diye düşünüyorum. Sitenizde karşılıklı olarak yazmak istemiyorum. Çünkü bazılarınız isteksiz olabilir ve ben de kimsenin kötü düşüncelerini almak istemiyorum :) "Bir onun sitesine bak bir de benimkine. Niye link veriyim ki" diye düşünmezsiniz en azından böylece. Ama tabii "gel yaz kardeşim" diyebilecek insanlar çıkarsa da hoşuma gitmez değil :)

Benim için özgün yazı olması yeterlidir. Bu blogu da çok ilerilere götürmeyi planlıyorum gerekli emeği verip. Yani ileride linkleriniz yine kalacaktır. Her iki taraf da karlı çıkacaktır.

Yazmak isteyenler için minimum kelime sayısı 120 olacak. 1 link çıkışı verebilirsiniz istediğiniz kelimeden. Teknoloji gibi konularda yazılar yazmıyorum. Sitemi incelerseniz zaten anlarsınız. Genel kültür, yaşam, sanat ve bu tarz konularla ilgili yazılar yazıyorum.

Yazmadan önce pm isteyin site adresini göndereyim; ona göre davranın.

Sitenin düşük oranlarda olmasına aldırmayın lütfen. İleride sizler için çok güzel etkiler yaratabilecek bir site olacaktır. Tek uğraşım bu şu an.

bu devirde tabiata güvenip işe başladık; ondan mı böyle oldu acaba?
wmaraci
webimgo

ibo71 ibo71 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)
Kimse olumlu bakmamış hocam

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al