BakalimBilelim adlı üyeden alıntı
TrangormadKimisi çok basit bulabilir ama yaptığınız iş gerçekten de çok çok kıymetli. Bu forumda kaç kişi yapmış veya yapabilir ki bu şekilde bir makale büyüklüğündeki site değerlendirmesini... Hem de bir değil iki değil daha fazla sayıda sitenin değerlendirmesi...
Şahsen en yakınım bile bu kadar yorumlamadı. Sabrınıza ve emeğinize ciddi anlamda teşekkür ederim. Bu arada ben de yorumumu ilettim, saygılar. Sana daha çok başarılar dilerim.
yorumuna cevap verdim hocam. Sağolasın değerli yorumun için sitedeki yorumuda okursun artık :)
Hocam buradaki yoruma gelicek olursak. Amacım insanlara üşenmeden gücenmeden onlara, onların hakkındaki görüşlerimi bildirmek ve onların bir nebze olsun gelişmesine katkı sağlamak. Ben başaracağıma inanıyorum. Senin gibi destek çıkanlar sayesinde ben dahada şevke gelip daha da uzun yazılar yazıyorum. Yazmayı ve konnuşmayı seven biriyim. Başladığım zaman kendimi zor tutarım hocam :) Neyse fazla söze ne gerek Her şey tekkelime.net deyip diğer sitelere geçiyorum :D