lostyazilim

#SOMA'ya Bağış Yap, Ücretsiz Android Uygulama Al

4 Mesajlar 910 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ArticleTeam ArticleTeam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Finans
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 4, (%100)
Forumda diğer arkadaşların başlattığı kampanyalar var. Ben de elimden geldiğince katılmak istiyorum.

Aşağıda belirtilen hesap numaralarına 20 TL ve üzeri bağış yapan 5 kişinin mobil uyumlu internet sitesi için ( Mobil uyumlu olmayan wp siteler için ücretsiz mobil tema yüklenmesine yardım edebilirim) andorid uygulamaya yapılacak ve google play'e yüklenecek.

Yapılacak işlem hakkında daha ayrıntılı bilgi için; http://wmaraci.com/forum/is-arayanlar/75-tl-siteleriniz-icin-android-app-turkce-wp-mobil-tema-admob-adsense-google-play-146035.html#post878307

Sadece forum üyelerine geçerlidir.

Not: Lütfen sipariş verirken dekontunuzun ekran görüntüsünü gönderin.

wmaraci
reklam

FIRTINA1453 FIRTINA1453 Bir Gün Mutlaka... Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Van
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 1 / 77
  • Ticaret 0, (%0)
Başlattığınızın kampanya güzel sizi tebrik ederim. Fakat sırf bu hizmetten faydalanmak için para yatırıp da size mesaj atan olacak mı merak ediyorum. Vicdanlar sızlamayacak mı ? Bunu içlerinden geldikleri için değil de sırf bir hizmeti ücretsizce alabilmek iin yapanlar olacak mı acaba... Şayet olursa gerçekten ölmüşüz demektir.
nettebugun

kişi bu mesajı beğendi.

İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!

ArticleTeam ArticleTeam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Finans
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 4, (%100)

FIRTINA1453 adlı üyeden alıntı

Başlattığınızın kampanya güzel sizi tebrik ederim. Fakat sırf bu hizmetten faydalanmak için para yatırıp da size mesaj atan olacak mı merak ediyorum. Vicdanlar sızlamayacak mı ? Bunu içlerinden geldikleri için değil de sırf bir hizmeti ücretsizce alabilmek iin yapanlar olacak mı acaba... Şayet olursa gerçekten ölmüşüz demektir.

olaya böyle bakmayalım belki 10 TL yollayacaktı, bu hizmeti almak için 20 TL gönderecek. Amacım 1 lira da olsa fazla para gitmesini sağlamak.
nettebugun

kişi bu mesajı beğendi.

FIRTINA1453 FIRTINA1453 Bir Gün Mutlaka... Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Van
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 1 / 77
  • Ticaret 0, (%0)

ArticleTeam adlı üyeden alıntı

olaya böyle bakmayalım belki 10 TL yollayacaktı, bu hizmeti almak için 20 TL gönderecek. Amacım 1 lira da olsa fazla para gitmesini sağlamak.

Ben sizin gerçekten niyetinizi anladım o konuda şüpheniz olmasın. Fakat gerçekten birileri çıkacak mı acaba merak ediyorum.

İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al