lostyazilim
tr.link

Sorunumu çözene istediği domaini ücretsiz alıcam

3 Mesajlar 492 Okunma
acebozum
tr.link

turker71 turker71 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO/Wordpress
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 31 / 48
  • Ticaret 15, (%93)

AdSense başvurunuzun durumu
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin yakın zamanda onaylanan ve hoca...@gmail.com ile ilişkili bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik.

AdSense Program Politikalarımız birden fazla hesaba izin vermediğinden, yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.

hoca...@gmail.com adresini kullanarak onaylanmış hesabınıza erişemiyorsanız, lütfen giriş sorun gidericimizdeki adımları izleyin. Bu işlemle hesabınıza yeniden erişim elde edememeniz durumunda, bizimle iletişime geçmenize olanak veren bir seçenek sunulmuştur. Bizimle iletişime geçtiğinizde, istediğiniz giriş e-postasıyla hesabınıza erişebilmeniz için birlikte çalışırız.

Birden fazla AdSense hesabına ihtiyacınız varsa, birden fazla başvuru gönderme hakkında yardım almak için lütfen bu yardım makalesine bakın.

galip.....@gmail.com e-posta adresini onaylanmış hesabınıza eklemek istiyorsanız, bu adımları izleyin.

adsenseye başvuru yapim dedim . iki hesabım arasında böyle bi hata veriyor ,
adsense eşleştiğini söylediği hoca...@gmail.com hesabını kapattım tekrar galip.....@gmail.com hesabımla başvurdum ama halen aynı cevabı veriyor.

Çözümü bulup sonucu aldıgımız taktirde istediği bi domainin parasını ben ödeyeceğim :)

elektronikssl
webimgo

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Kullanmış olduğun gmail hesaplarında ilişkili isim soyisim, telefon numarası yada yedek e-posta adresi varsa bu hata ile karşılaşabilirsin.

Farklı bir isim-soyisim, farklı bir mobil onayı, farklı bir ip'den başvurup bir dene olmadı AdSense yardım forumuna yazarak yöneticilerden destek alabiliyorsun. Ayrıca domain alman güzel ama her bilginin de karşılığının olmadığını bilmen gerek, burası bir paylaşım ve ticaret forumu bu paylaşım da aslında ticarete girmez :)
turker71

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

turker71 turker71 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO/Wordpress
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 31 / 48
  • Ticaret 15, (%93)
Maksadim ticaret degildi serkan abim forumda aradigim cevabi bulamadim birde boyle denemek istedim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al