E-ODEV Eğitim ve Öğretim Projesi Hakkında.


http://e-odev.gen.tr




Öncelikle herkese merhabalar, bir eğitim projesi üzerinde çalışıyorum şuanda bu projenin içeriği ise ilk öğretim, orta öğretim, lise ve üniversite içerikli bir sosyal eğitim projesidir. Projemin ise genel kavramı sadece eğitim üzerine hedeflenmiştir ve eğitici öğretici bilgilendiricidir.

Bu proje içerisinde öğrenci kardeşlerimiz ve eğitici kardeşlerimiz bulunucaktır umuyorum tabiki istediğim bir kitleye ulaşmasını, bu sosyal eğitim projesinde ise öğrencilerimizin birbirlerine dersleri hakkında soru sorup cevap alabiliceği bir şekilde yapılmıştır.

Öğrencilerimizin sorular sorup cevaplar alıp ve cevaplar verip kendi aralarında puanlama yaparak birbirlerine puanlar vererek, site içerisinde rozetlere sahip olucaklardır.

Çalışkan öğrenci, Azimli Öğrenci, Hırslı Öğrenci, Yardımsever Öğrenci tarzında ki rozetlere sahip olucaktırlar. Bu rozetleme sistemindeki asıl hedefim kardeşlerimizin rozetleri kazanmak için sürekli eğitimle ilgili birbirlerine soru sorup cevap almaları üzerine kuruludur.

Bu sayede, rozet alma hırsına dayanarak hem soru soracaklar hemde cevap vericekler bu sayede, rozet alma hırsıyla yola çıkarak ister istemez hem hafızalarına eğitimle ilgili soruları cevapları depolayarak daha bilgili ve kültürlü bireyler olucaktırlar.

Günümüzde sürekli öğretim seviyesinde olan kardeşlerimiz internet başlarında derslerinden eğitimlerinden önce ilk hedefledikleri unsurlardan birisi de oyun oynamaktır. Öncelikteki amacım, kardeşlerimize bu oyunları sevmeleri bağlanmaları kadar da, bi okadar da fazla eğitimlerine ve derslerine yoğunlaşmalarını sağlamaktır.

Sistem çalışma şekli; ise, sadece SORU SOR, CEVAP al olarak faliyet göstericektir.
Puanlama sistemi; verdikleri doğru cevaplara göre öğrencilerimizin kendi aralarında birbirlerini oylayıp, yararlı veya yararsız şekilde işaretleyerek toplayacakları puanlar ile rozet alıcaklardır.

Siz değerli arkadaşlarımdan isteğim demeyelim bu çıkar yoluna gider, rica diyelim bu platformu yükseltmek için, eğitimlerine önem vermeleri için daha bilgili ve kültürlü birer birey haline gelmeleri için bu konu hakkında yardım edebilirmisiniz?

Proje için sitemizin eksiklerini kontrol edebilicek, elinden gelen manevi yardımı edebilicek ve tekrar dan proje için, sitenin yükselmesi için gönüllü olarak boşvakitlerinde seo çalışmasıdır, sosyal medya çalışmasıdır gibi konularda yardımcı olabilicek yardımsever kardeşlerim varmıdır acaba, geleceğimiz olacak minik kardeşlerimiz oyunlara değilde, bilgilerine güvenmesini kültürlerine sahip çıkması için eğitici bireylerimizin ve web uzmanlarımızın yardım etmesini rica ediyorum şimdiden olumlu veya olumsuz her yorumunuza önerinize teşekkürlerimi sunuyorum.



Forum içi arkadaşlarım özel mesaj yolu ile veya e-posta ile iletişime geçebilirler.

Mail: destek@e-odev.gen.tr