Merhaba
Aslında bedava olduğu için bu bölümde açmak ne kadar doğru bilemedim ama benim bir tane sitem sıkıntı yapmaz umuyorum. Yanlış olduysa konu kitlenebilir.
Olay şu.
Hacamat ve geleneksel tedaviler alanında sadece bilgi paylaşımı amaçlı forum ve paylaşım sitesi açtım. Domain 7 aylık. Sitede full özgün yazılar var ve hiçbir şekilde bir çalışma yapılmadı siteye. Özgün ve faydalı içerik sürekli girliyor.
Bu site kendi alanında bir ilk. Bu açıdan sitemde yayınlanmak üzere tamamen özgün ve en az 500 kelimelik bir tebrik makalesi yazarsanız tek link çıkışı ile sitemde yayınlamaya hazırım. Burada benim amacım başkalrının kaleminde yayınlanmış özgün makalelere sahip olmak ve bir nevi prestij sahibi olmak.
İsteyen arkadaş olursa iletişim kuralım ve makale gönderildiği anda yazıyı yayınlarım. Site tasarım olarak tamamlanmadı. Her gün daha iyisi için uğraşıyorum. Ama özgün ve güncel içerikten vazgecmiyorum. Sektörde benim sitem gibi dolu ve faydalı site yok ve tamamen kullanıcı dostu bir site olacağı için bir çok kişinin yer imlerinde kayıtlanacak diye umuyorum.
Altında bir bit yeniği aramaya gerek yok. :) Sitenize zarar verecek bir tanıtım yazısı olmayacağına inanabilirsiniz.