lostyazilim
tr.link

Tutabilecek Site Önerisi / İngilizce

3 Mesajlar 662 Okunma
lstbozum
tr.link

halilyc halilyc labters.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web & Grafik ve iOS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)
Merhabalar arkadaşlar. Sürekli web tasarım ve grafik tasarım işleriyle uğraşıyorum ve artık ciddi ciddi güzel bir uğraş verip adsense ile güzel paralar kazanma niyetim var. Nihayetinde bu konuyu açabileceğim en doğru yer burası olur diye düşündüm. Hali hazırda bir fifa sitem var fakat günlük 1k civarında hiti var verdiği günlük 0,5 tl para, 6 aydır 100 lirayı yeni geçtim. Bende kazanç odaklı bir site açmaya karar verdim, çünkü fifa sitesinde o amacı gütmüyorum ama kazandırsada güzel olurdu.

Bu sitede olduğum zaman boyunca sürekli gördüğüm şeylerden edindiğim izlenime göre adsense yabancı sitelere ve yabancı kaynaklı hitlere çok çok daha yüksek rakamlarda para veriyor. Güzel bir ingilizce site açarsam tutturursam güzel şeyler olur diye umuyorum o yüzden sizlerden tavsiyeler almak istiyorum. Her alanda nerdeyse ilgim var o yüzden her öneriye açığım, ingilizcemin de yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum ve bu sayede dahada gelişeceğini düşünüyorum (1 taş ile iki kuş hesabı :) ) Kelin merhemi olsa başına sürer tarzında yorumlar olmasa sevinirim :) Belki birisinin niyeti vardır ingilizcesi yoktur veya vakti yoktur vs, önerilerinizi bekliyorum :)

Şimdiden fikirlerini sunan ve yardımcı olmaya çalışacak herkese teşekkürler :rolleyes:

wmaraci
reklam

yorulmaz35 yorulmaz35 Amatör Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 103 / 44
  • Ticaret 2, (%100)
hocam fifamods'u takip ediyorum ve sahibiyle burda karşılaşmak da ayrı güzel. fifamods'un ingilizce versiyonunu deneyebilirsin subdomain ile
halilyc

kişi bu mesajı beğendi.

wtf!?*

halilyc halilyc labters.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web & Grafik ve iOS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)
yorulmaz35 sağolun hocam :) Malesef bir ara niyetim vardı ama fifanın pek aranma hacmi ve gözetleyeni yok malesef, yeterli olacağını zannetmiyorum ne yazık ki. Hatta en basitinden şöyle diyim bizim sektörde soccergaming ve moddingway köklü sitelerdir bilirsin, ben googlede kilit kelimelerde hem türkçe hem ingilizce aramalarda bu iki sitenin hemen üstünde en üstte çıkıyorum ama arama hacmi iyi olmadığı için bir faydası olmuyor.

Ek Olarak: fikirlerinizi beklemekteyim saygı değer hocalarım :)
yorulmaz35

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al