Merhaba,
Blogumuzda üç siteye ücretsiz tanıtım yazısı verilecektir. Ayrıntılar:
- Tanıtım yazıları en fazla 350 sözcük ve en fazla 1 görsel ile en fazla 2 link barındırabilir. (Linkler farklı adreslere yöneltilebilir. Ayrıca tanıtım yazısı yerine, bir konuyla ilgili paylaşım da yapılabilir ve duruma göre süresiz yayında tutulabilir. Süresiz yayında tutulması durumunda 1 Temmuz 2014 sonrasında nofollow olarak değiştirilir.)
- Tanıtım yazıları 1 Temmuz 2014 tarihine dek tutulacaktır.
- Tanıtım yazısı yerine 200x200 boyutlarında banner yayınlanabilir. Süre aynıdır.
- Tanıtım yazısı (veya banner) tarafınızdan hazırlanmalıdır. Düzgün anlatım ve yazım kurallarına uygun olunmalıdır.
- Katılımcılar cekilis-araci (WMARACI) ile belirlenecektir.
- 30 Nisan'a kadar katılım gösterilebilir. Sonuçlar da en kısa süre içinde paylaşılacak ve kazananlara e-posta ile bilgi verilecektir.
- Yasadışı, bölücü, genel değerleri aşağılayıcı, erişkinlere yönelik içerik barındıran siteler yararlanamayacaktır.
- Katılım sağlayabilmek için iki şart bulunmaktadır:
Şart 1'de belirtilen iki seçenekten birisini ve Şart 2'de belirtilen üç seçenekten birisini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
ŞART 1.A) TEMA'ya bağış yapmak.
TEMA Meşe / Fidan linkiyle meşe ya da fidan bağışında bulunmak ve kendi adınıza aldığınız sertifikanın görüntüsünü e-posta adresimize göndermek.
ŞART 1.B) Kızılay'a bağış yapmak.
Kan Bağışı Noktaları'ndan birinde kan vermek ve bu sırada çekilen bir fotoğrafı e-posta adresimize göndermek.
* * * * * * * * * * * * *
ŞART 2.A) Bu içeriği (blogumuzdaki linki) Google Plus ve Twitter hesabınızda paylaşıp linklerini Şart 1 için olan e-postanızda belirtmek.
ŞART 2.B) Bu içeriği (blogumuzdaki linki) Facebook ve Twitter hesabınızda paylaşıp linklerini Şart 1 için olan e-postanızda belirtmek.
ŞART 2.C) Bu içeriğe (blogumuzdaki linki) sitenizde linkiyle birlikte değinip Şart 1 için olan e-postanızda belirtmek.
NOT: Şart 1'de belirtilen 2 seçenek ve 3 yöntemden farklı birini tekrar yapmak koşuluyla birden fazla katılım gösterilebilir.
Linkler için özel mesaj gönderebilir veya buradan yazabilirsiniz...