Başlamadan önce:

Web sitemizin adı:www.yukleoyna.com
Web sitemizin wmaraci Site analiz sonuçları: https://wmaraci.com/site-analizi/yukleoyna.com

Merhaba arkadaşlar,

Web sitemiz alexa'daki değerlerine göre gerçekten göz kamaştırıcı olması ve google pagerank değerimizin 2 gibi gayet fena olmayan bir skora sahip olması nedeni ile değerli ziyaretçilerimizi daha da memnun etmek istiyoruz.

Sitemizin sağ tarafında görmüş olduğunuz alanlarda yazarlar arıyoruz. Biliyorsunuz ki sitemizde birçok yazı sunulmuştur. Bu yazılarımızın çoğu dosya indirme üzerine kuruludur. Yazılarımızı incelediğinizde özellikle bu yılki yazılarımızı, 3'er alternatif link ile gelen ziyaretçimizi eli boş göndermek istemediğimizi veya konu ile alakalı resim ve videolar ile yazıyı zenginleştirmeye çalıştığımızı göreceksiniz. Yine aynı şekilde ziyaretçilerimize kaliteli hizmet verebilmek adına aldatıcı indirme linkleri veya pop-up reklam göstermediğimizi fark etmişsinizdir.

Biz işimizi kaliteli yapmaya çalışıyoruz. Şu internet dünyasına azıcık göz gezdirdiyseniz bizim alanımızda yazı yazan birçok sitenin olduğunu fakat aldatıcı linkler, pop-up reklamlar olduğunu affedersiniz biraz fazla para kazanmak adına böyle ziyaretçinin hoşuna gitmeyen yollara başvurulduğunu fark edeceksiniz. Hayır! Lütfen sözlerimi onları yargılamak adına söylediğimi sanmayın. Ben bu alanda değil de herhangi başka bir alanda iş yapsam kazancımı belirleyecek olan reklamları seçerken yine dikkatli olurum, ziyaretçimi önemserim.

Lafı fazla uzattığımın farkındayım ama olsun yazıyı buraya kadar okuyan adam lazım bana.

Arkadaşlar sitemizin kategorilerinde kendinize bir alan belirleyip benim de yardımım ile yazıları nasıl paylaşmanız gerektiği ve değerli ziyaretçilerimizi nasıl memnun edeceğimizi konuşacağız. Devamlı irtibat halinde olacağız. Şu anda kemik kadromuzu kuruyoruz. Hele de alexa'da bu derece düşmüş iken gayet paylaştığımız yazılar google'da ön sıralara çıkıyor. Google temiz bir şekilde yazılarımızı indexliyor. Facebook sayfamız kesinlikle bot kullanıcılar olmayıp facebook'a verilen reklam sonucunda bize lazım olan kitleden oluşuyor. Her geçen gün alexa'da düşerken gelen ziyaretçilerimiz artıyor. Onlara aynen benim verdiğim hizmeti vermelisiniz.

Yazılara ücret alacak mıyım?

Arkadaşlar bizim alanda paylaşım yapan sitelerin çoğunda işler böyle yürümüyor. Konu hakkında tecrübeli iseniz bilirsiniz. Ama konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Siz kemik kadromuzdaki arkadaşlarımız ile beraber, birbiriniz ile koordineli bir şekilde yazılarınızı paylaşırsınız. Bu yazılarda 3'er alternatif linkler ile dosyalarınızı sunarsınız gelen ziyaretçi bunu indirir siz bu indirmeden ücret alırsınız, gelen ziyaretçi dosyayı indirirken premium üyelik satın alırsa siz yine para kazanırsınız. Yazı sınırı seçilen alana göre değişiklik göstermek ile beraber "günlük 2 adet yazı" şeklinde belirlenmiştir. Kemik kadromuz tamamlandığında yazar alımı kapatılacak ve oluşturulan ekip ile google'da gelen ziyaretçiyi önemseyen seçkin bir site haline geleceğiz. İşte o zaman zaten bir dosyanızı yüzlerce kişi indirecek ve indirenler arasında premium alanlar olacaktır. Dolayısı ile zaten şu anda güzel bir sıralamada olan sitemizden para kazanacaksınız. Ama kazandığınız para size az gelirse umutsuzluğa kapılmanızı istemem giderek gelişip ön sıralara ilerliyoruz. Gelen ziyaretçi bizim kalitemizi anlayacak ve tarayıcısına ismimizi yazarak giriş yapacak sitemize işte bu mükemmel bir kazanç olacaktır.

Bu anlattıklarımdan sonra benim ile aynı düşünceyi paylaşan dostlarımın mesajlarını bekliyorum.

İletişim bölümümüzden bana göndereceğiniz mesajlarda olması gereken bilgiler:


Adınızı ve e-posta bilgilerinizi doldurduktan sonra

Konu bölümüne "Yazarlık Başvurusu"

Açıklama bölümünde olması gerekenler: Yaşınız, eğitim durumunuz, tecrübeniz, çalışmak istediğiniz alanlar olmak zorundadır.

WMARACI dostlarımız Özel Mesaj ile yukarıda belirttiğim konuları da içine alacak şekilde bir mesaj gönderebilir.

Konu ile alakalı web sitemizde yazdığımız yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Güzel bir ekip olmak dileği ile görüşmek üzre...

Mesajlarınız online olunduğu anlarda mutlaka cevaplanacaktır.

Admin -www.yukleoyna.com