Arkadaşlar bi fikir geldi aklıma ama uygun mudur, sağlıklı olur mu bilemiyorum.
Şimdi ben kendi web sitem için içeriklerin tamamını kendim yazıyorum ve yazıların aynı kafadan, aynı klavyeden çıktığı ister istemez kendini hissettiriyor. Bazen başkalarına makale yazmaktan, kendi siteme vakit ayıramayabiliyorum. Makale yazarı web site sahibi arkadaşlarla bir dayanışma içine girsek ve maksimum 4 kişiyi geçmeyecek şekilde birbirimize belirlediğimiz alanlarda makale yazsak nasıl olur?
Benim sitem imzamda yer alan site. Bana her gün sağlık, eğitim ve hayata dair makale yazabilecek 3 arkadaş için, ben de günlük makale yazabilirim. Elbette yazıların %100 özgün olması, seo uyumlu olması, dil bilgisi kurallarına uyulması ve ilgi çekici olması önemli. Sitemde yer alan tarzda makaleler yazabilirim diyen 3 makale yazarı arkadaşıma ben de her gün bir adet makale yazabilirim. "Ben sana günde 3 makale yazayım, sen bana günde 3 makale yaz" demeyin, çünkü farklı kalemlerden çıksın yazılar diye ben böyle bir uygulama düşünüyorum zaten. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.
Ben varım diyen ve sözünde durup düzenli olarak haftalık veya günlük makale gönderecek 3 arkadaşla çalışmaya hazırım. Varım diyen arkadaşların örnek makalelerini görmek isterim. İletişim için özel mesajı kullanabilirsiniz. Skype kullanmıyorum.
Herkese iyi çalışmalar diliyorum ...