Merhaba arkadaşlar websiteme payza bağış eklemek istiyorum,malesef bunun için hiçbir eklenti bulamadım.Wordpress için yapılmış bir eklenti buldum.Bana bu eklentiyi siteme eklemeye yardımcı olabilecek php bilgisi olan bir yazılım uzmanı varmıdır.Referans olarak bana yardımcı olurmusunuz.

Ek Olarak: Merhaba arkadaşlar boostrap pircing table sayfalarından biri beğendim sayfayı bu adresten indirdim. https://graygrids.com/item/free-resp...tup-framework/ sonra payza hesabıma giriş yaptım.Bussines sayfasından Payment butona girdim.Orada isterseniz ürün için isterseniz bağış butonu oluşturabiliyorsunuz.Ben ürün butonuna tıkladım.Gerekli alanları doldurdum.kaydet dediğim zaman isterseniz html kod olarak veriyor ,isterseniz websayfası linki olarak veriyor.Ben websayfası linkini aldım pircing table index.php dosyasında gerekli yere ekledim.Aslında çok basit bir işlemmiş.

NOT: Websitenizi ilk kayıt etmeniz gereklidir.Yukarıdaki işlemleri sonra yapacaksınız.Site kayıttan sonra 5 gün onay için bekleyeceksiniz bilginiz olsun.