-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
sigortacı
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Gece yatarken aklıma geldi ve boşta olan kullanmadığım hattım üzerinden birşey yapmaya karar verdim :)
Bilindiği üzere herkesin elinde şuan son model telefon ve internet bulunmakta. Özellikle biz Seo ve Web işi ile ilgilenenler sürekli telefon ellerinde. Bu kadar kullanıcı varken herkesin yararına bir şey düşündüm ve uygulamak isterim.
0506 946 1759 hattım üzerinden sitelere hit sağlamak amacı ile grup kurdum.
*****AMAÇ******
-grupta sürekli link paylaşımı yapılacak belli başlı şartlar olacak ancak her siteye farklı İp lerden girildiği için organik hit sağlanacak.
***ŞARTLAR****
-Her 1 saat içinde 1 kullanıcıdan sadece 1 domain mesajı gelecek. Ve üyeler girecek.
- Ne kadar fazla üye sağlanırsa o kadar hit sağlanmış olur. Grup alımları için Whatsapptan yazmanız ve ekle demeniz yeterli olacaktır.
-Şartlar gidişat durumuna göre değiştirilecek ve daha iyi bir hit için gerekli önlemler alınacaktır.
KONUNUN SABİTLENMESİNİ EĞER YANLIŞ BİR ŞEY YAPIYORSAM SİLİNMESİNİ İSTİYORUM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
:) inanin daha bu sabah düşündüm whatsapp web çıktı grup felan yapmak olur. Düşünmüşsünüz ) ama reklamlara dikkat edin birisi banlatır adsensenizi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
sigortacı
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitelerimde adsense olmadığı için ve şirket siteleri olduğu için problem yapmıyorum. Sonuçta herkesin çıkarı için olan bir durum. :)
yuem
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben siteme üye olanları grup yaptım.yenilikleri duyuruları toplu atıyorum.
sizinki de yararlı olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
sigortacı
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Talep geleceğine inanıyorum. :) umarım tutar herkes için gerçekten faydalı olacak bir durum. Numarayı açıkta yazdım mesaj atan gruba eklenecektir.