-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web & Grafik ve iOS
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bır web sayfamız aylarca yayında fakat nolduysa bu hafta oldu ve mobılden gırınce reklam sıtelerıne yonlendırmeye basladı vs.
httaccess uzerınden kodları temızlıyorum duzelıyor, daha sonra tekrar aynı kodlar yerıne gelıyor ertesı gun. Bir eklentının sebebıyet verdıgını dusunup hepsını devre dısı bırakıp yenı yukledıgım eklentılerı sıldım fakat halen cozdum bulamadım. Admın sayısı 9 olarak gozukuyor fakat lıstede 7 admın var, bu da tuhaf bir detay mesela
Ek Olarak: arkadaşlar çok önemli bir durum, lütfen yardımcı olursanız seviniriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
htaccese yazma izni ni kaldır ayrıca tema klasörünü bir incele farklı bir php dosyası var mı orjinal tema dosyaları ile karşılaştır olmayanları sil bende aynı durumlarla karşılaştım baktım tema klasöründe farlı bir php dosyası var sildim sonra bir eklenti kurdum kaç gündür bir sıkıntı yaşamıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
error log dosyasını bir incele derim sorun orda yazıyordur. ayrıca wordpress dosyalarınıda değiştir derim yani manuel güncelleme yap benim de sitem pert di nerdeyse hiç açılmıyordu bazen açılıyordu bazen hiç açılmıyordu senin ki gibi ikinci üçüncü defalarda açılıyordu en sonunda tüm wp dosylarını değiştirdim. bunu da bir dene derim. ama yedek al muhakkak.
1 kişi bu mesajı beğendi.