Makaleler yayınladığım bir web sitem var. Bu web sitesinde 5 dilde makale yayınlıyorum. Bu makaleleri otomatik çeviri ile değil kendim çevirerek siteye ekliyorum.

Site içerinde dil geçişleri için  TranslatePress eklentisi kurdum.Dillere tıklandığında makale otomatik çevirdiğim dile dönüyor. Buraya kadar herhangi bir problem yok. SEO anahtar kelimesi eklemeye çalıştığımda herhangi bir makalenin Türkçe olanına

işlemler uygulayabiliyorum örneğin aynı makalenin İngilizce haline SEO anahtar kelimeyi nasıl ekleyeceğimi bulamıyorum.Bu sorunu nasıl çözeceğim konusunda desteğinizi bekliyorum. Aşağıda gösterdiğim dili ingilizce seçtikten sonra sayfayı düzenleme modunda editleme metin türkçe geliyor türkçe geldiği için seo'daki çalışmayı sadece türkçe odaklı yapmak zorunda kalıyorum yukardada dediğim gibi multi dil kullandığım için her dil için ayrı bir seo anahtar sözcük kullanmak zorundayım ancak wordpress bunu nasıl yapacağım konusunda bilgi ve tecrübeleriniz konusunda sizden destek isteyecektim.

 

48779-642758512599d.jpg