lostyazilim
tr.link

Yemek Tarifleri Siteleri Dayanışması

3 Mesajlar 1.146 Okunma
lstbozum
tr.link

TalhaAzam TalhaAzam www.talhaazam.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 14 / 172
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba,
Kendime ait 3 adet yemek sitem, +35.000 takipçili full aktif facebook hayran sayfam bulunmakta ve karşılıklı yarar sağlayalım istiyorum.

İki farklı dayanışma konusu belirledim;
1 - Gruptaki herkes gruptaki diğer kişiler için haftada 1 adet makale yazacak ve bu makaleler facebook sayfamda ücretsiz olarak paylaşılacak.
2 - Extradan yazılan herbir makale için facebook sayfasında 3 adet paylaşım yapma hakkı olacak.

Not : Maksimum 5 kişi gruba dahil olabilir, makale yazma vs. uzun süren işler olduğu için yardımlaşmadan çok eziyet olmasın.

wmaraci
reklam

tamertuncay tamertuncay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba benımde yanı aclımış bir sitem var yaklaşık gunde 200-300arası giriş oluyor site 3haftalık indexi falan oldukca ıyı eger yardımlaşmak istersen veya öneride bulunmak istersen sevinirim. Siteye oldukca düşkünümdür günde yaklaşık 5-6 adet en az yazı atıyorum hafta sonları bu sayı ıkı katına cıkıyor. Diycegım sukı oldukca istekliyimdir sadece tecrübe eksıklıgım var dıyebilirim.

TalhaAzam TalhaAzam www.talhaazam.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 14 / 172
  • Ticaret 1, (%100)

tamertuncay adlı üyeden alıntı

Merhaba benımde yanı aclımış bir sitem var yaklaşık gunde 200-300arası giriş oluyor site 3haftalık indexi falan oldukca ıyı eger yardımlaşmak istersen veya öneride bulunmak istersen sevinirim. Siteye oldukca düşkünümdür günde yaklaşık 5-6 adet en az yazı atıyorum hafta sonları bu sayı ıkı katına cıkıyor. Diycegım sukı oldukca istekliyimdir sadece tecrübe eksıklıgım var dıyebilirim.

Hocam dışarı çıkıyorum şuan geldiğimde detaylı konuşuruz özelden skype yada mail atabilirsin.

Ek Olarak: Alım Devam Ediyor.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al