Yeni açtığım bir blog var gelişmek için hep beraber yorumlaşalım. Öncellikle gruba giremeyecek site kategorileri;
-Oyun
-Warez - Adult
-E-ticaret
-Forum
Gibi siteler kesinlikle kabul görmemektedir. Özgünlük ön planda olan siteler kabul edilmektedir.
Kurallar
- Günde 1 Adet yorum atılacaktır.
- Yorumlarda baclink bırakanlar ve url kısmını dolduran kişiler grubtan uzaklaştırılacaktır.
- Yorumlar en az 1 cümle ve 5 kelimeden oluşması gerekmektedir.
-Blogspot sitelerinde ad/yorum kısmı kullanılacaktır.
-Özel durumlar haricinde üst üste 2 gün yorum yapmayanlar uzaklaştırılacaktır.
-Yorum atamıyacağınız gün sebebinizi belirtirseniz konu altında üyeler sizleri anlayışla karşılayacaktır.Yorum atmadığınız günkü yorumlar bir sonraki güne devredecektir.
-Yorum yapmayan kişileri isim yolu takip edip tespit etmek tamamen üyelerin sorumluluğundaır. Tespit ettğiniz kişileri konu altında belirterek yorum atmasını sağlayınız. Devam etmesi halinde kişi uzaklaştırılacaktır.
Gruba Giriş
İlk olarak kuralları okuyup kendi içinizde kabul ederek konu altına "Katılmak İstiyorum" yazıp bana pm ile site adresinizi atıyorsunuz. Daha sonra kabul görülmesi halinde sizi whatsapp grubuna ekleyip, sitenizi listeye ekliyorum. Yeni eklenen sitelere yorum yapılması için eklendiği günün saatinin 23:59'u geçmesi gerekmektedir. Yani bir sonraki gün yorum için aktif olur.
[B]Grup Kullanımı/B]
Listedeki tüm siteleri gezip her gün farklı isimlerle bir adet yorum atıp çıkıyorsunuz. Daha sonra attığınız yorumdaki ismi yazıp yorum attığınızı belirtiyorsunuz. Tarihte belirtirseniz iyi olur. Sonra size geri dönüş olmasını bekliyorsunuz. Tavsiyem alexa toolbar kullanınız.
YENİ ÜYE ALIMI KAPALI KOTA : 1
Üyeler
- kmalpha
- mkahraman
- serkan122668
- baates
-kizilperi
-
YEDEK LİSTE ALIMI AÇIK KOTA : 3
-
-
-
GRUBTAN ÇIKARILANLAR
-halita69
-ByPowerfuL (İş yoğunluğundan kendi isteği ile pasif haldedir.)
-
BAŞLANGIÇ TARİHİ : 14.10.2016