Merhaba arkadaşlar,

Konu başlığı gereği amacımı açıkça belirtmiş olduğumu düşünüyorum. Gene de ilave bilgi vermem gerekirse;

Her gün internete girebilecek olan kişilerle bir web site listesi oluşturalım. Ancak konuyu açan kişi ben olduğum için şöyle de bir şart koyuyorum. Listeye eklenen sitelerin konuları birbirine yakın olacak. Neden böyle bir şey istiyorum? Çünkü yorum yapacak kişiler yorum yaptığı makaleyi okumasını ve düzgünce yorum yazmasını istiyorum. İlgilendiğimiz konular dışında bir site listeye girerse her gün zevk almadığımız konulardaki yazıları okumak ve yazıyla alakalı bir yorum yazmak işkenceye dönecektir, siz de hak verirsiniz diye umuyorum.

Yorumlar ise dediğim gibi:
1-Yazıyla alakalı olacak
2-Web site kısmı doldurulmayacak*1
3-Saçma sapan 'teşekkürler bu yazınız için' gibi yorumlar yapmak yok.
4-İsim kısmına anahtar kelime koyulmayacak*2
5-Yorum yapmayan kişiler mazeretlerini düzgünce söylemezse listeden çıkartılacak.

*1 Neden web site kısmı doldurulmayacak derseniz, her gün aynı siteden aynı siteye link çıkışı o site için zararlı. Mantıken her gün aynı sitelere link vermek biraz doğal durmuyor zaten. O yüzden yorumun yararını sadece yorum yapmak için ve belki de güzel arkadaşlıklar kurmak için olması gerektiğine inanıyorum.

*2 Bu konuda pek bir şey demek istemiyorum. Zaten yorumlara link eklemeyeceğiz. Buna rağmen sitesinin ismini, anahtar kelimesini yazacak kişiler bu yazıya yorum bırakmasın lütfen.

Listeye kendi sitemden başlayayım. Kabul eden arkadaşlar yazıya yorum bırakırsa listeye ekleyip hazır olunca yorumlaşmaya başlayalım.

1-www.herzamanileri.com - Süha Mete
2-
3-
4-