Bugün Seyit Şahin olarak yorum attım hepsine ek olarak ;
Bazı sitelerde otomatik Seyit Şahin olarak gösterdiği için nick değişikliği yapamıyorum. (Bilginize)
O sitelerde google yorum paneli olduğu için öyle çıkıyor ama orda yorumlama biçimi seçeneği var o seçeneklerden Ad/url yi seçersen istediğin bir ismi yazabiliyorsun ben öyle yapıyorum.
Konu hakkındaki kuraları okuduysanız düzenli olarak grup içinde olacaksanız evet katılmak isterseniz site bilgilerini pm atın hocam
Ek Olarak: seyitshn gruba dahil olmuştur. Bugün çiçin kendisinede yorum atarsanız sevinirim.
10) seyitshn Yorum yap
bu arkadaşın sitesine herhangi bir ziyaretçi yorum yazamıyor. bir hesapla girmemiz gerekiyor. Hesapla girerek yorum yazmayı istemiyorum ilgilenirse sevinirim.
bu arkadaşın sitesine herhangi bir ziyaretçi yorum yazamıyor. bir hesapla girmemiz gerekiyor. Hesapla girerek yorum yazmayı istemiyorum ilgilenirse sevinirim.
Evet sizde Ad/url seçeneği yokmuş hocam oraya ayar çekerseniz iyi olur hesabı olan var olmayan var yafa hesaplarını kullanmak istemeyenler olabilir haklılarda
Yine bilgi olarak hocam bana gelen yorumunuz sadece 1 cümle den ibaret. Kısa yorumlara pek sıcak bakmıyoruz grup olarak en az 2 cümleyle bitirseniz yorumları iyi olur.
Yine bilgi olarak hocam bana gelen yorumunuz sadece 1 cümle den ibaret. Kısa yorumlara pek sıcak bakmıyoruz grup olarak en az 2 cümleyle bitirseniz yorumları iyi olur.