Alan Adı: cdprfans/com
Bitiş Tarihi: Temmuz 2022
Registar: Turhost
Transfer Ücreti: Firma içi ücretsiz diye biliyorum, firma dışı alıcıya aittir.
Hemen Al: 500$
Özel Notlar:
Cyberpunk 2077 ve Witcher 3 gibi büyük oyunların yapımcısı CD PROJEKT RED için İngilizce bir fan sitesi açma fikriyle başlattığım projeye ait domaindir. Şirketin geleceğinin parlak olduğunu düşündüğümden yurtdışı oyuncu topluluğu yaratıp güzel bir reklam geliri elde edebilirim diye düşünerek projeye giriştim. Şirketin oyun sektöründeki yerini bilenler bilir zaten. Proje için kendi çapımda logo tasarımları bile yaptım hatta bir miktar içerik girişi de yaptım ancak başka işlerim dolayısıyla zaman ayıramadım bu yüzden elimden çıkarmaya karar verdim.
Alıcıya domainle birlikte tüm sosyal medya hesaplarını (facebook, twitter, instagram, twitch, pinterest, linkedin; hepsi /cdprfans olarak alındı) da vereceğim. Eğer istenirse sitede şuan kullanılan logonun tüm versiyonlarını (CDPR oyunlarına özel farklı renk varyasyonları) ve sitede yer alan içerikleri de (WP XML export olarak) karşılıksız olarak teslim edeceğim.
CD PROJEKT RED oyuncularına karşı duyarlı bir oyun şirketi, proje ilerletilirse şirketle iletişime dahi geçilebilir diye düşünüyorum (ki biraz da bu fikirle projeye atılmıştım).