Merhaba wmaraci ailesi,

www.crackturk.com
www.crackturk.team

Domainlerinin ikisi de bana ait ve üniversite yakında başlayacağı için ben domainlerle ilgilenemiyorum. Siteye çok fazla önem göstererek, profesyonel bir çalışma gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. Türkiyede bu şekilde tasarlanmış başka bir forum olduğunu görmedim ve farklılık getireceğini düşünüyorum.
Şuanda crackturk.team domainini kullanıyorum. Neden .team kullanıyorsun derseniz, .com aldığımda who.is gizliliği vs. godaddy de mevcut değildi. Domaini direk transfer etmeye çalıştığımda da 60 günlük süreç içerisinde transfer edemeyeceğimi öğrendim bundan ötürü .team alan adını kullanıyorum.

Domain ömrü yaklaşık 2 ay oldu yani 10 aylık bir süreci var ikisininde, fiyat konusunda tasarımı ve hostuda göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Yani direk olarak domain, host ve emeğe fiyatlandırma yaparsanız sevinirim.

Domainin eğer paylaşım olursa çok hızlı bir şekilde googleda üst sıralara gelebileceğini söyleyebilirim. Şuanda da konuların başlığını aratmayı deneyebilirsiniz google üzerinde.
Bana PM üzerinden aklınızda düşündüğünüz fiyatı gönderirseniz bende olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapacağım.
Forumda güvenlik açığı veya başka bir şekilde açık bulunmamakta. Ek olarak aldıktan sonra istediğiniz şekilde değişiklik yapmanıza yardımcı olurum.